eLight je lichtmodul který si koupíš a jde v něm všechno nastavit..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Rychle, než začne rybotvůrce hudrovat, že z toho děláme bazar
Určitě Snejk to vše vzládne... Chudák náš rybotvůrce
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
jj dobra zalezitost. snadna instalace.. co vic chtit..
ja mam kriplink vypnutej ja ho nesnasim... omylem o nej zavadim a uz desim okoli kam ze to chci zatacet a bohuzel to proste musi doblikat nez muzu blikat spravne... to me nebavi
Na http://www.car-solution.de píší, že se elight modul dodává včetně kabelu a software. Je to opravdu tak? Stačí toto koupit a sám si to naprogramuju? To se mně nějak nezdá
co se ti na tom nezda... je k tomu normalni usb kabel do komplu a software... protoze ten modul umi 150 veci ale ovladat muzes jen nektere, nebo u nich menit vlastnosti, casy atd... a to si doma prednastavis... a pak to zamontujes do kraxny a jedes...
Marda píše:Na http://www.car-solution.de píší, že se elight modul dodává včetně kabelu a software. Je to opravdu tak? Stačí toto koupit a sám si to naprogramuju? To se mně nějak nezdá
Ano, je to tak. Dostanes k tomu kabelaz ukoncenu konektorom, ktoru napojis na origo kable do lichtmodulu cez take stekre nacvakavacie. Potom len zapojis eLight na ten konektor. Pripadne je tam este jeden kabel, ktory sa zapaja na eLight a konci konektorom na 9V bateriu. Takze ho mozes vytiahnut a kodovat aj mimo auta. Je tam soft k tomu a RS232. Ja som si musel kupit redukciu USB - RS232, kedze na laptope serial nemam.
Já jsem si stáhl ten programovací software a je to fakt pro cvičenou opici. Se zapojením to u mě bude horší.... Ale stejně bych to chtěl jen pro ty dodatečné funkce, protože dělat z auta vánoční stromek....
nejsem si jistý, ale budeš to mít asi jen deaktivované. Mám E65 a trojblik mám
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
na mojej E65 mi odisiel licht modul.ak som to spravne pochopil tak ten Elicht modul mozem pouzit ako nahradu alebo je to nejaky doplnok k licht modulu?