takze po dlouhym hledani kdyz sem prodal svou E38 nemuzu opravdu nic...nakonec sem se chtel k e38 vratit ale kdyz vim za kolik a v jakym stavu Axxxxx sem svou prodal tak to k ni primeruju.... a nic jinyho ze se prodavaj tu i v nemecku samy sroty napsat nemuzu(pouze 3,0d) a kdyz bych dot oho sel tak je to za opravdu nnesmyslnej peniz...¨
tak sem se rozhodl ze nejspis koupim E65 v motorizaci 3,0D(asi me to tu bude spousta lidi vymluvit ale k výkonu....melsem v E38 a staci mi, ze seposerou vstriky ..tak to neni taky takovej problem....cerpadlo vysokotlaky sem resit nemusel takze tam nevim.......me se urcite diesel vyplati protoze trictvrtiny nafty mam uplne ¨zapusu...spis zadarmo

takze vicemene platim servis coz pro me ma smysl i kdyz se treba poserou vstriky....jinak by me zajmalo je porad automat tak poddimenzovany jako v E38???jinak sou tam naky speky na co si dat pozor???napr. gufera na ventilech,rozvody naprd nebo tak neco na co si dat pozor???
jinak jeste me zajma jesli je naka moznost sehnat vybaveno u E65 ale bez edc??? protoze na E38 se mi vyjebali a myslim ze mi ty prachy za vymenu originalu nestoji nebo se uz na E65 delaji nejake v nahrade ci uz je nekdo schopen udelat repas???