Mám pocit, že mi na můj inzerát volají jenom takovýhle typy. Ach jo, co se stalo s normálníma lidma?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
..
-
caknakis
- Klubové ID: 3068
MA MENSI ZAVADU NA PREVODOVCE,JE POJIZDNE JEN NEMA SNAHU SE ROZBEHNOUT Z D NA ROVINCE,DOLU KOPECKEM SE ROZJEDE BEZ PROBLEMU. JA SEM TO SKOUSEL-ROZJEDU SE NA 2 A PAK DAM D a uz to jede normalne. couva,vsechno! servisak mi rekl ze to bude olejem v prevodovce.........ale je pojizdnej!!
chlapi...ale teď vážně. To je nějáká skrytá kamera pro zájemce... nebo mají v cvokárně moc volných míst a kdo se na tohle přijede podívat, tak hned nafasuje kazajku?
kdo by to byl čekal, že "DOLU KOPECKEM" se rozjede samo
chlapi...ale teď vážně. To je nějáká skrytá kamera pro zájemce... nebo mají v cvokárně moc volných míst a kdo se na tohle přijede podívat, tak hned nafasuje kazajku?
kdo by to byl čekal, že "DOLU KOPECKEM" se rozjede samo
-
aristoloser
tipuju barman v menšinové herně....hurvajs77 píše:Bavi se nas tu vice. I ja bych rad "poznal" tohoto clovicka... A jeho zamestnani? Tipoval bych prodavaji ve vietnamskem obchode s jepkama po zleve...aristoloser píše:ne ne,nemazat... je to realita dneška,a dobře se bavím,rád bych znal další hlášky i původ a zaměstnání prodejce...![]()
Nebyl by nahodou link na inzerat?
-
kalashnikow
Chlapi, jen pro upřesnění - inzerce je moje Hobby
.
Tohle auto už tam bylo víckrát, asi před necelým půlrokem tam bylo za 100 tis., pak z ničeho nic v září za 50 tisíc: "závada v automatické převodovce, auto plně pojizdné".
Poté asi po 2 týdnech za 35 tis. Pak se asi prodalo a koupil ho pan "Ekspert".
Někdy na začátku listopadu se objevilo za 45 tis. se zmiňovanou vadou na převodovce: "rozjedu se na 2, pak dám D a všechno v pohodě..."
Pak po pár dnech zmizelo (p.Ekspert ho asi někomu držel) a objevilo se bez vady za 50 tis.
Nyní je za (teď už bylo) za tuším 40 tis., třeba se zas za pár dnů objeví
.
Jinak, kdyby někdo měl kola na E38 16", určitě napište, sháním...
Tohle auto už tam bylo víckrát, asi před necelým půlrokem tam bylo za 100 tis., pak z ničeho nic v září za 50 tisíc: "závada v automatické převodovce, auto plně pojizdné".
Poté asi po 2 týdnech za 35 tis. Pak se asi prodalo a koupil ho pan "Ekspert".
Někdy na začátku listopadu se objevilo za 45 tis. se zmiňovanou vadou na převodovce: "rozjedu se na 2, pak dám D a všechno v pohodě..."
Pak po pár dnech zmizelo (p.Ekspert ho asi někomu držel) a objevilo se bez vady za 50 tis.
Nyní je za (teď už bylo) za tuším 40 tis., třeba se zas za pár dnů objeví
Jinak, kdyby někdo měl kola na E38 16", určitě napište, sháním...
-
aristoloser
helekolohnat píše:nazor je ten ze si ocas ty aj tvoj tatko!!!
-
aristoloser