mám dotaz jestli jste se někdo setkali s tímto problémem, mám E38, když auto zamknu přes DO tak se po nějaké době rozblikají výstražné světla ( zatím jsem ti toho všimnul asi jen 2x ale celkem mě to štve když nevím co to je), blikají cca 2min a pak to přestane..nevíte někdo čím to může být?nebo co to zpusobuje?díky za každou radu!!!
no mě to kdysi dělávalo na dááávno bývalé E36 v tom případě že jsem neměl dovřené některé dveře a auto jsem zamknul,ale pochybuji že se zde bude jednat o stejný případ,to by jsi asi zaregistroval
to je alarm.... samovolne spousteni... kdybys mel sirenku.. .tak ti to i houka . pozor tohle se muze lehce stat i autem bez alarmu (protoze se zapnout da na diag..)
A nemůže to být spuštěnej alarm s odpojeným pípákem? Normálně ti auto píská, když se spustí alarm? Může blbnout nějaký čidlo alarmu a přitom být nefunkční/odpojenej pípák.
edit: sorry za duplicitu se snejkem, ale byl o minutu rychlejší
Zdřejmě v alarmu bude nějaká závada.To občas alarmy dělají že si houkají kdy se jim chce.Zdřejmě to sralo předchozího majitele tak aspon odpojil sirénu aby to nedělalo bordel.