sednul jsem do auta a monitor se nezapnul ani muzika nehrála, prostě nic. Tak jsem vyndal CD a zandal, pak se monitor zapnul jenže nereaguje na otočení ani jiný pohyb kolečka iDrivu Reaguje pouze na hlavním panelu posouvání písniček u rádia a vypnutí tlačítkem hlasitosti.
když zandavám klíč do zásuvky tak se nezapne ani nevypne, jen tlačítkem hlasitosti
Nechci tě strašit. Ale takhle se to většinou projevuje. Přestane reagovat na idrive a nehraje radio. Ale lepší je to nechat načíst. Parkrát mi pomohl i reset CCC nebo přeprogramování. Ale přo tom přeprogramování je to buď a nebo. Buď se rozeběhne nebo umře úplně.
Rupitch píše:Nechci tě strašit. Ale takhle se to většinou projevuje. Přestane reagovat na idrive a nehraje radio. Ale lepší je to nechat načíst. Parkrát mi pomohl i reset CCC nebo přeprogramování. Ale přo tom přeprogramování je to buď a nebo. Buď se rozeběhne nebo umře úplně.
Rupitch píše:Cenu nevim. CCC (jinak taky ASK) je jednotka s cd mechanikou a knoflíkem na hlasitost a zapínání rádia pod ovladačema na klimatizaci a na topení.
Rupitch píše:Cenu nevim. CCC (jinak taky ASK) je jednotka s cd mechanikou a knoflíkem na hlasitost a zapínání rádia pod ovladačema na klimatizaci a na topení.
Nová stávala celkem dost ( 50tis. ?) a co jsem slyšel, tak vzhledem k tomu, že CCC dost odcházelo, řeší to prý BMW výměnným systémem (rozbité za nové) a doplatek cca 15 tis. + programování. Nedávno mi odešlo CCC s DVD na X5 a mám tam teď relativně novou (ale už použitou) jednotku z X6 za cca 10 tis. a čekám na přeprogramování za cca 5 tis.
To all: Pokud ta jednotka není vyloženě v prdeli, tak bych ji já osobně zkusil oživit nahrátím nového softwaru. Možná se tam ten starý jen zasekl. Mohu to udělat klidně sám, pokud jste z okolí Brna...
To Maca: 5 tis. za přeprogramování. Chlape... jestli jsi to tam ještě nedal, tak se můžeme domluvit. Rád ti to naprogramuji i nakóduji podstatně levněji.
mentuli píše:To all: Pokud ta jednotka není vyloženě v prdeli, tak bych ji já osobně zkusil oživit nahrátím nového softwaru. Možná se tam ten starý jen zasekl. Mohu to udělat klidně sám, pokud jste z okolí Brna...
To Maca: 5 tis. za přeprogramování. Chlape... jestli jsi to tam ještě nedal, tak se můžeme domluvit. Rád ti to naprogramuji i nakóduji podstatně levněji.
Nová stávala celkem dost ( 50tis. ?) a co jsem slyšel, tak vzhledem k tomu, že CCC dost odcházelo, řeší to prý BMW výměnným systémem (rozbité za nové) a doplatek cca 15 tis. + programování. Nedávno mi odešlo CCC s DVD na X5 a mám tam teď relativně novou (ale už použitou) jednotku z X6 za cca 10 tis. a čekám na přeprogramování za cca 5 tis.
Jen pro informaci jsem nakonec dal za CCC jednotku + programování 12,5tis.