Dobry den všem uživatelům fora. Koupim jsem BMW E32 735i s automatickou převodovkou. Predchozi majitel psal ze to jede jen na zpatecku, ale ze musim vymenit prevodovku. Sundal jsem tedy prevodovku a je tam 4HP22 a elektricke pripojeni ma prez 7-pin. Motor jsem mel nastartovany a na zpatecku to chtelo tahnout hned, ostatni kvalty jdou take zaradit, ale motor se vždycky zdá jako línej. Při vyšších otáčkách se rozjede pomalu. Žádám vás o jakoukoliv radu a pomoc. Nechci totiž měnit celou převodovku, šlo by to nějak vykoumat nebo něco zkusit?
MOD fishmaker : upraven název topicu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e32 735 iA - automat nejede dopředu
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
zkus vymenit tu prevodovku nez neco vykoumat... tam se nic vykoumat kloudnyho neda... ne za mensi cenu nez jina prevodovka 4hp22...
proste ti to nekde prokluzuje na jednicce... co s tim, bud repas nebo jina... vykoumat muzes jen to, ze jsi zrucny a znaly a prevodovku si rozeberes a treba si z nejake jine popr nakoupenych dilu opravis co je treba... ale jinak je to jen ztrata casu a penez...
az budes jinou kupovat tak bacha. byly konektroy se 7mi a pak s 10ti nebo 11ti.. tak at mas pak tu spravnou...
proste ti to nekde prokluzuje na jednicce... co s tim, bud repas nebo jina... vykoumat muzes jen to, ze jsi zrucny a znaly a prevodovku si rozeberes a treba si z nejake jine popr nakoupenych dilu opravis co je treba... ale jinak je to jen ztrata casu a penez...
az budes jinou kupovat tak bacha. byly konektroy se 7mi a pak s 10ti nebo 11ti.. tak at mas pak tu spravnou...