mechanicke opravy vetsinou zvladnes i v garazi, ale mit k tomu autu diag je nutnost, bez toho si neprdnes
Ono to neni tou nebo jenom tou slozitosti dnesnich aut, ale primarne o tom jak se setri a jak jsou ta auta odflaknuta. Existuji mnohem slozitejsi systemy, ktere musi pracovat dlouha leta s vysokou spolehlivosti a neni to problem. Nebo i v automobilovem prumyslu takovy Lexus dokaze vyrabet extremne slozita auta se solidni spolehlivosti, i kdyz i ten uz to v posledni dobe flaka. Neni problem vyrobit auto slozitosti E65 se spolehlivosti E32, problem jsou jenom naklady versus zisky.E65DRIVER píše:Přesně tak. Jestli jsou ty auta spolehlivý už nikoho nezajímá. Auto musí bejt co nejvíc nadupaný všim možnym, aby se prodalo.. KDyž je v E65 kolem 100 řídících jednotek, tak se to prostě kazit musí...
Prosimtě,hlavně tyhle kecy tady ber s velkou rezervou.Polovina lidí to auto viděla jen z rychlíku,natož aby sami s tím vozem měli nějaký problém,další část lidí si tu přečetla,že někdo napsal..měl jsem problém s elektrikou.Tak mě by třeba ten problém s elektrikou zajímal,jako že odejde čidlo nebo nějakej snímač je u každýho auta normální,BMW nevyjímaje.Já ti řeknu na rovinu,mě odešel altík,to je zatím jediná závada,dost častá u tohodle motoru.Jo a stahovačka u řidiče.Takže můj názor je že teď bude nejlepší doba na koupi V8,ikdyž ty km jsou brutální.kabyr01 píše:Ono to asi ale jinak v tomhle segmentu nejde...Vsechno musi byt high-tech, jinak by to nidko nekupoval...Nevim jestli nekdo mate zkusenost, ale ma A8 podobne problemy?O S klasse jsem slysel dost nepekne veci a ani me to moc neprekvapilo :)Ale BMW
Doživotní nebude asi nickabyr01 píše:Díky za obrázek! A ten řetěz je doživotní, nebo je tam předepsaný interval na výměnu?
V neděli se na to asi pojedu podívat, tak jsem zvědavej.
Hlavně si musím pořádně poslechnout motor, jestli nekouří atd....
Pro info, na kolik prijde na GT diagnostika?
Já myslím že bys měl nejlepší to celé odložit,pokud hodláš koupit 9let starou ojetinu a nemít po koupi v kapse ani šesták,tak radši ještě počkej,a až přisypeš do prasátka ještě pár kč tak vybírej,takhle se tu budeš ptát do nekonečna a nakonec stejně koupíš koktávku nebo fauvékabyr01 píše:Stale budu cekat na zkusenosti majitelu vsech tech poruchovych E65 o kterych tady padlo uz tolik slov