Mám na Vás otázku - do teď jsem jezdil jenom v koncernových autech, ale BMW mě vždy tak trochu lákala. Jelikož se považuji za těžkého autofila

Předem díky všem za radu

kabyr01 píše:Ahoj všichni členové BMW klubu:)
Mám na Vás otázku - do teď jsem jezdil jenom v koncernových autech, ale BMW mě vždy tak trochu lákala. Jelikož se považuji za těžkého autofila, tak jsem nemohl již déle odolávat. Mám možnost teď koupit 745i E65 rv.2002. Vybava fakt bych rekl plna, komfortky, Logic 7 atd...Vypada velmi zachovale, vse funkcni. Puvod CR, 3 majitel - to ceho se bojim jsou km. Najeto ma totiz 360 a nejaky drobny. Vim, ze tyto motory musi vydrzet az do konce světa, ale přesto tohle už mi přijde fakt masakr
Tak jsem se chtěl zeptat, zda to dává smysl takové auto.Serviska je do 210tis km... Poradí mi někdo na co bych se měl zaměřit, popř. někdo zkušený, kdo by to se mnou mohl okouknout?
Předem díky všem za radu
kabyr01 píše:Taky mi prijde, ze soucasny majitel je tak trochu bit za to, ze to nestocil...Myslim, ze s temahle km jezdi E65 spousta, ale malokterý z jejich majitelů to víJako jsem fakt na vazkach, ale dle jeho informaci na tom aute absolutne vse funguje, tak fakt nevim....
Jeste jedna otakzka na majitele E65 - dá se to auto nejak rozumne servisovat i mimo autorizovany servis? Nebo tam budu jezdit i se zarovkou?