Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E 39 nebo E38 Ale fundovaně prosím!!!
patriot píše:Snejk píše:nedavno sem uz u tehle aut stejne dosel k nazoru ze ...
kdyz uz zivit takovouhle kurvu... tak at to stoji za to...
volne prelozeno... proste si koupit ten nejnaslapanejsi objvak co se da poridit... cokoli ostatni je proste jen nejakej kompromis a pak ti to bude jednou chybet (at vybava, vykon, respekt)... a uz je z toho jak rekl Alois... Truhla plna penez ktery z ni nejdou vyndat![]()
takze kdyz uz... tak uz..
... neb když do pekla, tak na pořádném koni :palec:
S tím co si napsal, lze jen souhlasit. Prostě co nejvíc koní a válců, proč to tam nemít, ať to tam je, to se uveze. Pořád je lepší to tam mít a nepotřebovat to, než to tam nemít a pak to chtít, resp. ti to bude někdy chybět, budeš to potřebovat a nebude to tam.
Souhlasím, až na ten obývák, bo to třeba nelze napsat u 3er, i když bude sebe víc vybavená a našlapaná, bude to pořád "jen malá 3er", jinak s výkonem, výbavou ...atd - souhlas :palec:
A proč ne u 3er?
Mám coupe e46 ve výbavě 7mičky a oproti jiné holotě je to jiné auto..

Snejk píše:nedavno sem uz u tehle aut stejne dosel k nazoru ze ...
volne prelozeno... proste si koupit ten nejnaslapanejsi objvak co se da poridit... cokoli ostatni je proste jen nejakej kompromis a pak ti to bude jednou chybet (at vybava, vykon, respekt)... a uz je z toho jak rekl Alois... Truhla plna penez ktery z ni nejdou vyndat![]()
Souhlas, ale mě to nechytlo u e38, já takový rozmazlený byl vždycky..

A e38 je prostředek, z kterého si ten obývák chci udělat..

-
- Kontaktovat uživatele:
Alois píše:patriot píše:Snejk píše:nedavno sem uz u tehle aut stejne dosel k nazoru ze ...
... neb když do pekla, tak na pořádném koni :palec:
S tím co si napsal, lze jen souhlasit. Prostě co nejvíc koní a válců, proč to tam nemít, ať to tam je, to se uveze. Pořád je lepší to tam mít a nepotřebovat to, než to tam nemít a pak to chtít, resp. ti to bude někdy chybět, budeš to potřebovat a nebude to tam.
Souhlasím, až na ten obývák, bo to třeba nelze napsat u 3er, i když bude sebe víc vybavená a našlapaná, bude to pořád "jen malá 3er", jinak s výkonem, výbavou ...atd - souhlas :palec:
A proč ne u 3er?
Mám coupe e46 ve výbavě 7mičky a oproti jiné holotě je to jiné auto..
Já tvojí 2,8i viděl v klubovkách, to víš že jsem si u ní

Já to ale myslel tak, že i super vybavená 3er, nebude takový pomyslný obývák jako 7er, tak jak to snejk uváděl. Prostě v ní nebude tolik místa, pohodlí, luxusu ...atd.
jarda píše:Alois píše:Mám coupe e46 ve výbavě 7mičky
Jenže 3ka full je ve výbavě sedmičky v holotě, v tom je ten rozdíl...
No neke..

Nemusí to být jen ve výbavě, jde i o materiály, kvalitu a barvu kůže, dřeva.. To ti pak může i trojkové kupé připadat jako obývák..

Tak samo jsou sedmy, které mají výbavu i na základní trojku slabou..
Nebavíme se tady o extrémech a exkrementech, že ne?

Připadat Ti tak může, "ale to je asi tak všechno co se proti tomu dá dělat".
Nevím co řešíme, máš 750i, tak víš, že hafo věcí prostě trojka nikdy neměla a to co se běžně označuje jako plná výbava je u sedmy základ.
Nevím co řešíme, máš 750i, tak víš, že hafo věcí prostě trojka nikdy neměla a to co se běžně označuje jako plná výbava je u sedmy základ.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Kámošovi jsme koupili 330ci (edit pro patriota: pomáhal jsem mu se sháněním a koupí) dovolím si říct v lepší výbavě než to Aloisovo (to je samo taky krásný), ve vínové kůži a stejně si vždycky může ukývat hlavu když mi sedne do sedmičky... je to jak píše Snejk..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
Snejk píše:to muzes zkouset na nejakeho trojkare... ale ne na me... ja pohrdam vsemi ostatnimi radami a nikdy se mi na nich nelibilo ani .. nic![]()
ortodoxni sedmickar... to mas tezky
Však to vím..Ty už by jsi mohl jít leda do e31.. ale štětky, bazén, navi+tv, RDC a šíbr je to jediné co jsi tam do té továrně plné v tom Ci mohl dát.. v tom roce.. Jako plus mám zase nappu, což je nejjemnější kůže ala třeba Rolls Royce a myrthu dříví, proto tak machruji... Proti všem ostatním, trvrdým a zase věkově stálejším a na údržbu jednodušším..
Jsem dost OT, prdím na to

Ale udělal jsi pěkně to podsvícení v té 750i e32, snejku, i když nemám rád bastl, tak tohle bylo hezké..

To podsviceni byl jen pokus projekt a pokud vim v tomhleaute ho delal hoboj sam na to me nepotrebuje, ja pak ve svem dotahl budiky a displeje.
Btw E31 me fakt nezajima a nechci to
Ja chci aktualne e66. A to v nejaky masakralnejsi vybave jak mam e38,
Ja nikdy v autech nedelam krok z5 a vzdy to dalsi musi prekonat to prvni, a ted sem si tu latku tim vladnim kramem nasadil kurevsky vysoko.
Btw E31 me fakt nezajima a nechci to
Ja chci aktualne e66. A to v nejaky masakralnejsi vybave jak mam e38,
Ja nikdy v autech nedelam krok z5 a vzdy to dalsi musi prekonat to prvni, a ted sem si tu latku tim vladnim kramem nasadil kurevsky vysoko.
E65/6 na vnitru prej už nic moc, ne? Teď nevím, kdo mi to říkal, ale to už prej nuda a od vlády se nedá očekávat dodávka zajímavých E66 prej
Jinak já jsem prosím pič, koupil jsem si hodně soc. sedmu (i když teda má nějaké věci, ale spíš z té ne tak viditelné výbavy jako dvojté okna, webasto, ale jinak prostě holota) a samozřejmě, že mě to prostě po roce sere a najednou i když to nepotřebuju, tak prostě chci longa a nejlépe 750...jen tak, protože život je krátkej, tak nač se plácat z kompromisu do kompromisu... Ale i když je moje akt. sedma socka, pořád je to prostě neuvěřitelná balada v ní jezdit, ten pocit prostě v E39 nemám... V trojce už úplně něco jinýho, to je auto, s kterým už tak nepočítám na víc, než závodění a ježdění "okolo patníku"

Jinak já jsem prosím pič, koupil jsem si hodně soc. sedmu (i když teda má nějaké věci, ale spíš z té ne tak viditelné výbavy jako dvojté okna, webasto, ale jinak prostě holota) a samozřejmě, že mě to prostě po roce sere a najednou i když to nepotřebuju, tak prostě chci longa a nejlépe 750...jen tak, protože život je krátkej, tak nač se plácat z kompromisu do kompromisu... Ale i když je moje akt. sedma socka, pořád je to prostě neuvěřitelná balada v ní jezdit, ten pocit prostě v E39 nemám... V trojce už úplně něco jinýho, to je auto, s kterým už tak nepočítám na víc, než závodění a ježdění "okolo patníku"

E39 je oproti E38 opravdu někde jinde.
pak sedneš do pětky a sere tě tam tolik věcí, ale dokud nemáš sedmu tak je ti to stejně jedno, třeba věc jako vyhřívané přitlačné stěrače co má hromada sedmiček je super věc, nikdy neškrabu okna, pustím webasto, zapnu stěrače a jedu, dvojity skla nenamrzaj, takže boky taky neškrabu, jezdil jsem ted par dni E39 a nadaval jsem jak špaček, to auto je takovy hloupoučky. navíc v E38 má člověk šanci chytit větši vybavu a jak píše snejk, mam ve svym autě vybavu přes 4 mega v ceníku, ale stejně mě sere že to není V12 a že to není long a nikdy mě to srát nepřestane a to že ta V12 žere o litr dva vic už by mi bylo jedno.
takže pokud chceš pracovního toura, kup E39, pokud se chceš povozit a chceš se mít v autě hodně hodně kup E38.
co se týče 7ma vs trojka, každa trojka je proti sedmě socka, pokud to není uplně vysocklá sedma, ale i nejlepší sedačky v trojce sou furt min pohodlny jak zakladni v sedmě, ale trojka má jinou zbran, a to je exkluzivni svezení s tím autem, ten pocit z řizení trojky sedma nikdy neda, každý auto má svoje, proto ted k sedmě pořizuju trojku v kábru.
pak sedneš do pětky a sere tě tam tolik věcí, ale dokud nemáš sedmu tak je ti to stejně jedno, třeba věc jako vyhřívané přitlačné stěrače co má hromada sedmiček je super věc, nikdy neškrabu okna, pustím webasto, zapnu stěrače a jedu, dvojity skla nenamrzaj, takže boky taky neškrabu, jezdil jsem ted par dni E39 a nadaval jsem jak špaček, to auto je takovy hloupoučky. navíc v E38 má člověk šanci chytit větši vybavu a jak píše snejk, mam ve svym autě vybavu přes 4 mega v ceníku, ale stejně mě sere že to není V12 a že to není long a nikdy mě to srát nepřestane a to že ta V12 žere o litr dva vic už by mi bylo jedno.
takže pokud chceš pracovního toura, kup E39, pokud se chceš povozit a chceš se mít v autě hodně hodně kup E38.
co se týče 7ma vs trojka, každa trojka je proti sedmě socka, pokud to není uplně vysocklá sedma, ale i nejlepší sedačky v trojce sou furt min pohodlny jak zakladni v sedmě, ale trojka má jinou zbran, a to je exkluzivni svezení s tím autem, ten pocit z řizení trojky sedma nikdy neda, každý auto má svoje, proto ted k sedmě pořizuju trojku v kábru.