Ahoj koupil jsem 750i v automatu. Problém je v tom, že to jen couvá. Chci se proto zeptat zda je v hájí převodovka nebo jen elektronika. Nikdy jsem tohle auto neměl, nemám zkušenosti. Díky za pomoc. Jsem z prahy
pokud to jen couvá je na 100% v háji automat který vyžaduje repasi, kdybyb byl v háji volič pod řadící pákou tak by to nedělalo bůbec nic. Auto jelo ještě pomalu dopředu a někdo tam narval zpátečku. Běžný problém.....
jo a to by se melo stat co.... tohle vliv na automat rozhodne nema ...
je to spis opotrebeni starim... popr. horsi varianta.. plnej kotel a vrazit D....
na pojezd dozadu a nasledny rozjezd dopredu na to to je staveny...
Ve všech návodech k autům s automatem je napsáno, že zpátečku je možné zařadit jen u stojícího auta. Automat vydrží ledacos, ale nevydrží řazení zpátečky při pomalé jízdě vpřed a nastavení parkingu při pomalé jízdě vpřed nebo vzad.
Repasi v ČR za 30 litrů asi nepořídíš a nebo to bude repase na jeden měsíc. Já bych raději koupil v Německu nějakou jetou, kterou stačí jenom přehodit a naplnit olejem. Jetá se nechá sehnat za nějakých 700 €. Repasovaná stojí v Německu nějakých 1400 €, ale musíš jim dovézt tu tvoji starou.