Mam problem,nejde mi aktivovat telefon.Nevim cim to.Moc ho nepouzivam ale nedavno to jeste slo.Vlozim sim kartu,zadam pin a nejde to potvrdit.Je to e65,02rv,telefon profesional.Nevite nekdo co stim?
Ahoj jozine,
zkus nejprve odblokovat sim kartu v jinem mobilu tak, abys nemusel vkladat po startu automobilu pin. Pote zkus kartu znovu zastrcit a mozna ocistit kontakty pro sim karu, nekdy se stává, že sim karta se pořádně nepropojí. Hodně štěstí.
mel jsem stejny problem - placenou kartu od Vodafonu, ktera neni nijak blokovana a funguje mi v kazdem telefonu mi nesla. tak jsem zkusil koupit za 100 Kc v Tescu normalne GO od O2 a taky mi nesla - tak jsem na ni zrusil PIN, abych ho nemusel zadavat a funguje to - asi tam ne nejaky problem se zadavanim PINU, nicmene pokud PIN smazes, tak by to melo jet. Petr
Ja som teraz v Norsku a norska karta mi tam slape. Mal som tam aj T-Mobile SK kartu a sla v pohode doma a myslim, ze aj tu. Ale nedavno sa mi stalo, ze po vlozeni a zadani PIN-u zamrzne. Proste len pise READING DATA. Skusal som tam norsku SIM-ku znova a ta ide, len ta slovenska nie. Na oboch kartach pouzivam PIN a neskusal som to este bez neho.
Ja mam s VF SIMkou jiny problem, i pres PIN se dostanu (krizkem, podrzet) ale v praze to nema signal. Je mozne ze tel v E65 neni 1800MHz ? ale nezda se mi to.
Možný to je. Pokud tam máš Siemens Bit II, tak ten umí jen 900 MHz
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Strká se tam velká karta do toho slotu pod sluchátkem.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic