M3maniac píše:to malej jarda

tak mám v těchto všech autech co se tu propíraj najeto docela dost od OCT I,přes OCT II, všechny VW co jsi zmiňoval,sharany ,všechny báwa atd a zkušenosti mám jiné...to skvělé suzuki S4 nebo jak se to jmenuje má strejdá z východu SK, ale ani mě nenapadlo mu říct jestli mě sveze

Tak po pořádku, kde jsi přišel na to, že moje A8 3,0tdi potřebuje měnit rozvody? má řetěz

to proč jsem do ni šel byl pohon všech kol,sedma v té době nenabízela a X5ka mě na sněhu nenadchla. Tak říkáš že vw ma webasto jo? a co všechny 530d ,730d ,X5d

taky maj webasto a to dokonce i bez funkce nezávyslého topení

Nedávno jsem se bavil taky o jednom kraftru a známému u Auto Heller dali motor novej a grátis

a to měl najeto 200tkm!!! octavii I a II můžu porovnat z osbní zkušenosti, dvojka je úplně jiné auto je to trochu víc auto,člověk se v tom cíti o dost bezpečněji a lépe až na ty sedačky,ty jsou při delší cestě fakt bída,ale to bylo stejný i u jedničky

a že by se to nějak extra sralo? o tom nevím,němci ji dokonce v testu po 100.000 km vychvalovali

A to že jim ve škodovce až ted došlo, že auto je nezkutečně předražené a v čr dražší než všude kolem je jejich chyba a přišli o svůj kšeft

ale vše se změnilo a dnes koupíš novou octu 1,6tdi za 370

popř dvojku před faceliftem za 282

hele závěrem ,trošku se autům věnuju nějaký ten pátek,v podstatě je to pro mě celoživotní koníček ale snažím se na to dívat trošku objektivněji

né jako zaslepenec a to mám bmw fakt moc rád.
Rene trošku jsi mě mě nepochopil, 3.0tdi jsem myslel že už se nemusí měnit rozvody, že prostě ty audi apod maj smysl od těch 3litru nahoru, kde už je to motor a né hujda, jako konstrukčně je 1,9tdi a 2,0tdi celkem shit, bud to nema vykon, viz 66kW a je to spolehlivy nebo to vykon ma a sere se to. a najeto 100tkm a řešit něco s motorem mi přijde směšny, dyt už ty naše stary kurvy maj všecky přes pul mega,
já se taky autum věnuju, co neznám z praxe mám vyčteny,
a věřím že se E39 prodávala to jako jo, trojka je sice sportovnější ale já osobně kupovat si novy bmw a nemít extra moc penez tak si taky koupím E39, protože cestuju a trojka je pro mě nevhodná a rozdíl pul mega do E38 byl celkem masakr,
ale stejně to máš i jako e60 vs E65, v novotě je lepší vzít pětku, stojí o ranec min, sice jak E39 tak E60 sou strašny plastáky, ja si libuju v kuži, proto si vychutnávám palubku v kuži, dveře v kuži, tunel v kuži, kastlí v kuži apod, když pak sednu do E39 tak si připadam jak v nějaké sociálce, ale prostě ted ty auta stojí stejně, takže si myslím že určitě lepší koupit kvalitnější E38 když je za stejnou cenu a díly levnější. pokud by byl rozdíl třetiny ceny auta, tak je lepší vzít asi tu pětku pokud si člověk nelibuje v komfortu, ale já právě na ty kompromisy moc nejsem, ani na to srát na sedmu 20ky kola, sníženy podvozky apod, protože sedma nikdy nebude sportovní auta a všecky tydle věci sou akorát kurvení komfortu, od toho je tu trojka,
E38 je super auto, který v dnešní době pokud chce člověk hoodně komfortní rychly auto, tak to E38 splnuje asi nejvíc, E65 je ještě strašně drahá na provoz i když svezení v ní je někde uplně jinde vybava taky, ale prostě vše od gum, přes elektroniku, dynamic drivy apod je na E65 ještě strašně drahy, na E38 se vše dá sehnat za pakatel, nárazník 3k, komplet brzdy za 10k apod,
samozřejmě pokud koupím novou koktu f tdíčku a k tomu jetou E90 se 150ti tisícáma a obojí budu servisovat v autorízáku tak dám u BMW větší ranec než u škodovky to je jasny, na druhou stranu pokud mám schopnyho člověka tak mi poservisuje za pár kaček.
webasto v E38,E39,E53 apod je zapojeno jako přihřívač, tzn že běží než se zahřeje motor, pak už ne! u sharana beží to topení celou jízdu v mrazivým počasí, motor 3.0D od bmw produkuje hooodně tepla, ale první se musí zahřát a než se zahřeje celej ten blok tak to celkem trvá.