tomascz2 píše:docela nechápu že vás tak hrozně sere nějaká ŠKODA, která není konkurencí bmw. Bmw nikdy nebude nejprodávanější auto v ČR, podle mě o to ani neusiluje je zaměřené na jiné zákazníky než Škoda. To že je Škodovka nej v ČR je uplně normální je to domácí značka i když vlastněná koncernem - ve většině civilizovaných zemí je uplně normální že lidi upřednostnují domácí značku francouzi mají Peugeoty, Ital jezdí většinou Fiatem............ atd - jsou proto dementi?
Nebylo by na škodu si uvědomit, pokud by aspon 20% nynějších majitelů ŠKODA došlo ke stejnému názoru jako "někteří" tak ty THANGU budeš jezdit PEUGEOTEM a o 38 si budeš nechávat zdát.
A mimochodem můj otec má FABII, moje sestra FABII combi, švagr A6 combi, druhej švagr OCTAVIA II TDI, tchám FABII, manželka SHARAN TDI - nemám pocit že kdokoliv z nich by byl nějak mentálně postižený!!
No a moje maličkost jezdi v E65 žere mi to 12,5 a do motoru naleju při každé výměně 8L 0w-30, 1nová guma 4-tis and up super se s ní jezdí ale že bych se dohadoval o tom že mám menší provozní náklady tak to bych byl teda dement
Pokud vím tak manželčin Sharan zbožnuje servis, dělal se tam motor apod,
fabia od novoty najela 50tkm a dělala se hlava apod, takže bych to tady radši moc neobhajoval, podle mě je to spíš omyl koupit tydle auta,
samozřejmě že sedma má jiny naklady než fábie, sedma je sice spolehlivější, ale zase sou dražší právě gumy apod,
pokud bych chtěl fungl novy auto a neřešil a šel do Swifta, SX4 nebo Vitary, auta za cenu škodovek ovšem s vyšší vybavou a lepší kvalita a spolehlivost uplně jinde.
ale trojky sou opravdu nákladově někde jinde než oktávky, známá má 320d E46, kupovala to s 50ti tisicama, ted to ma 160 a od doby do toho nešla ani korunu, ani nějaky dementní rozvody a nic takovy, když vidím kamošovu oktávku kterou koupil za 150 se 100tiscama, najel 30 a už do toho dal do oprav víc jak já do 730D za 110 000tkm