Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nastaveni hlavovych operek e65 - vyreseno

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
tomascz2

#21 Příspěvek od tomascz2 »

xark píše:a ta bezna vyzera takto

a co sa tyka vybavy, ja tiez nemam to co ma kazdy dva otvory na napoje, ja mam jeden velky ktory mi ale vyhovuje viac lebo tam dam penazenku aj mobil :)

kafe si dáváš kam?
xark

#22 Příspěvek od xark »

kafe nepijem a ani nic ine na jedlo mi do auta nepachne ;)
musim priznat ze keby si konfigurujem auto sam tak by som si tam dal tiez len tu vacsiu priehradku...
ignor
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od ignor »

V mem voze byla taky puvodne ta vetsi prihradka misto drzaku na kafe, ale predesly majitel to nechal vymenit a ja mu za to dik. :-)
Take nikomu nedovolim kavu nebo jidlo do auto, ale tak kdyz jedu sam.............tak si rad obcas dobreji. :-)
Ale to mi utikate od tematu - OPĚRKY OPĚRKY OPĚRKY :D
ignor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od ignor »

jo a diky to Snejk za vyveseni mych fotek. Taky mi to mohlo napsat ze nemam opravneni je vyvesit nebot..........
DOEMIXXX

#25 Příspěvek od DOEMIXXX »

btw. uz si vyresil to vysouvani operek??
xark

#26 Příspěvek od xark »

a ktore sedacky mas z tych co som postol??
ignor
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od ignor »

ne, problem operky stale vyresen neni.
sedaky mam ty co u nelze vysunovat (prodluzovat) podsedak, tedy sedaci cast sedadle. Ono by to zrejme ani jinak neslo, kdyz ovladan sedacky spolujezdce postrada jakoukoliv moznost volby funkci krom zakladnich.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Snejk »

xark:
to co si postnul jsou klasicke bezne sedaky do e65, ty prvni.. socialnejsi... jsou doposud nejvic socialni znamé...
ty druhé jsou sedačky comforty což sou prostě " ty nejvíc" a mají tam tlačítka na všechny polohy (nepocitam ventilaci a masaze to s tim nema co delat. zaklad je proste nejvic)
ale i ty doposud nejsocialnejsi co si tam dal na te prvni foto tak maji el. operky na hlavu...

ignor tam ma ty co sem ja dal nahore, to jsou jeho fotky (ja je jen nahral) a to je neco naprosto unikatniho to sem jeste nikdy nevidel...
proste el sedak.. u spolujezdce prakticky nemoznost cokoli zvolit.. jen zakladni pojezd nahoru dolu dopredu dozadu a operatko naklopit a nic vic... chapes? nic?
to je solidni zhovadilost tohle by si nikdy v 7er nikdo nedovolil. uplna ostuda tyhle sedaky. ani e23/32/38 ani jine nemaji el. sedaky bez el. operek. proste naprosto uplne za poslednich 30 let nerealna vlastnost u 7er...
ale evidentne se e65 je to jedno :D to rovnou muzou dat do zadnich dveri klicky a zabit radu 7er komplet. no to sem teda necekal :) hhh
E65DRIVER

#29 Příspěvek od E65DRIVER »

to musí mít el. opěrky...třeba máš ko ty motorky... Dej to na diag. Tam to všechno zjistíš..
ignor
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od ignor »

E65DRIVER píše:to musí mít el. opěrky...třeba máš ko ty motorky... Dej to na diag. Tam to všechno zjistíš..

no KO motorky mozna ano, mozna ne, ale jak se ovladaji? :D
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Snejk »

to jo .vzdyt to vidis sam... tam ovladani el operek neni :)
ignor
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od ignor »

Tak zahada je vyresena. Problem byl jak se dalo ocekavat v me neznalosti nemciny. Hledal jsem to v manualu v kapitole kde je ovladani sedadla (inspiroval jsem se obrazky). Dnes jsem se povenoval prekladu, nebot jsem si rikal ze by pri vyhlasene nemecke duslednosti asi k takovemu opomenuti dojit nemelo. A hle, nasledujici kapitola (bez obrazku) pojednava o nastaveni hlavove operky.
Operka kterou nelze ovladat na stredove konzoli, tedy tak jak jste mi tu mnzi radili, se ovlada sama. Proste se dle vzdalenosti sedacky od palubky nastavi do pozice preddefinovane z vyroby. Takze je mama obe jak anteny az u stropu.
Vzhledem k tomu, ze mam jiz zakoupene operky s vestavenymi monitory, tak se to zrejme vyresi samo. :-)
Odpovědět