Uz si nepamatuji, ktere jsem pred 40tis. daval nove a ted me to do 10t bude cekat znovu, nasel jsem si tyhle BOSCHE, ktere se mi zamlouvaji, pujdou tam? Diky
jasne, ty tam ma ted, ale vim jak to bylo minule, cekal jsem na 2ks asi mesic...takze proto davam alternativu 4bodovych, navic ty NGK jsou max. 2 bodove....
jasne, ty tam ma ted, ale vim jak to bylo minule, cekal jsem na 2ks asi mesic...takze proto davam alternativu 4bodovych, navic ty NGK jsou max. 2 bodove....
takze si rikam, ze by tyhle mohly bejt lepsi
ja nevim jsou odzkouseny 2bodovy NGK a k cemu vic bodu ??? k hovnu
ser na to a kup normal co mas v elitu je maj skladem na 100% kupoval sem je 2x a vzdycky byly usetrene penize dej na neco uzitecnejsiho
NGK BKR 6 EK a NGK BKR6EQUP jsou predpisany i pro M60 a M62. ty NGK BKR6EQUP jsou platinove (stredni elektroda je z platiny) proto je interval vymeny az 100 tisic KM.
T613 píše:taky nechapu kde ti lidi chodi k napadum zrovna v oblasti motoru, kdyz sotva vi kde ten motor je vic bodu = vic adidas asi
Doe vysvetli nam to
mam 2 bodove NGK, jen jsem si rikal, ze 4 budou treba lepsi defakto do vsech BMW jsem daval jen NGK...
dvoubodove NGK sou nejlepší,
zkus se poptat po 30ti bodovych Briskách, vypadaj jak ježek a maj inteligentni system že palí pokaždý jiným bodem, takže zvednou vykon o cca 100 procent, sníží spotřebu až o 99 procent a respect o dalších 1000 procent