Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Repro v e38 upgrade??
je to trosicku slozitejsi myslim ze o upgr. repra v 7 uvazoval kazdy par jich to zvladlo ale cena neodpovidala vysledku a nebo vysledek nebyl tak dostacujici je to proste moc repraku moc zesaku a hromada picovin
))) jenom vymena repra nepomuze nejak zasadne jde o zdroj a ten je ve forme origo radia k hovnu vymenis zdroj a nevypada to dobre je to proste na kokot

-
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
Já zkončil u komplet nové kabeláže, novýho rádia , a novýho 5kanál zasilovače...plus vyhybky tak aby hrály všechny origo repro ...a teď přemýšlím jaký repro do těch boxů ....bohužel jsou všude jen 13cm repro ...ale i tak mám vybranej jeden jeden model od Focalu co by tam měl pasovat...ale musím hje ještě zajet někdy vyzkoušet jestli se tam fakt vlezou....ty repro boxy sou dost na prd
každopádně i po výměně všeho krom repro je to rozdíl jako prase...

-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f ... 6&start=40
tady o tom maš uplně ale uplně všechno. celou problematiku i řešení.
dvakrat to psat nebudu
tady o tom maš uplně ale uplně všechno. celou problematiku i řešení.
dvakrat to psat nebudu

-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
opet popsano.. mužu ti to i nafotit mam to v autě a hodně lidi ti tu potvrdi že to hraje dost dobře...
zjednodušeně... repro i zesilovač přidělaš na kus desky (musiš ji mit upravenou protože ta přepažka se skivakem neni rovna ale prohnuta.. a tu přidělaš na zadni stěnu kufru prostě misto skivaku(vykopnout tu kovovou přepažku je jen bodovaná)... posuneš si ten origo koberec... a je to. neni to ani vidět a v autě to hraje krasně basy a snese to hodně moc..
a naprosto paradni. pro kamarada sem daval nějaký 30cm JBL a 600W magnat a taky dobrý, možná až moc
prostě ozvučnice - kufr (kdo řika že to ma moc velkej objem nevi o čem mluvi, je to akorat, ten koberec tlumici tomu docela ubere a nemam problem s velkou výchylkou nebo špatnym zvukem vubec)
hlavně ti to prostě nezabere žadnej prostor v kufru prakticky a zvuk to vylepší asi o 10 levelů
zjednodušeně... repro i zesilovač přidělaš na kus desky (musiš ji mit upravenou protože ta přepažka se skivakem neni rovna ale prohnuta.. a tu přidělaš na zadni stěnu kufru prostě misto skivaku(vykopnout tu kovovou přepažku je jen bodovaná)... posuneš si ten origo koberec... a je to. neni to ani vidět a v autě to hraje krasně basy a snese to hodně moc..
a naprosto paradni. pro kamarada sem daval nějaký 30cm JBL a 600W magnat a taky dobrý, možná až moc

prostě ozvučnice - kufr (kdo řika že to ma moc velkej objem nevi o čem mluvi, je to akorat, ten koberec tlumici tomu docela ubere a nemam problem s velkou výchylkou nebo špatnym zvukem vubec)
hlavně ti to prostě nezabere žadnej prostor v kufru prakticky a zvuk to vylepší asi o 10 levelů
-
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
Aha
takže se vysrat na ozvučnici a udělat ju z celýho kufru....no patřil jsem mezi ty ,kteří si myslí že kufr má moc litrů na ozvučnici ..ale pokud by bylo foto moc bych ho ocenil ....protože subwoofer je jediný co mě zbývá k dodělání ...zatím vozím malej za řidičovou sedačkou ale je to na prd i když zvuk to vylepšuje o dost , případně odkaz by byl na ten 30cm JBL ? chtěl bych něco od JBL nebo Focal ...30cm to být nemusí
ale radši bych koupil něco co už někde někomu hraje a je to vyzkoušený ....Díky

dalsi problem jestli mas origo tel tak ti prestane po vymene repraku fungovat handsfree pac ty reparaky sou 4 kontaktni a normalni maj jenom 2 kontakty je to ojeb proste s muzikou v 7er a na nejaky vykopavani a nebo sundavani ski vaku bych se vysralViking píše:hm tak to jsem si tam trochu myslel. nikde jsem totiž neviděl předělanou hudbu v sedmě takže podle toho jsem usoudil, že to nebude zase taková prdel. co kdybych dal do kufru pouze subwoofer se zesíkem a vyměnil repra v předních dveřích za silnější? myslíš že by to mělo nějakej efekt?
origo telefon sice mam ale popravdě srát na něj. stejně mám někde přežvejklý kabely tak mi nefungujeKAMIL740 píše:dalsi problem jestli mas origo tel tak ti prestane po vymene repraku fungovat handsfree pac ty reparaky sou 4 kontaktni a normalni maj jenom 2 kontakty je to ojeb proste s muzikou v 7er a na nejaky vykopavani a nebo sundavani ski vaku bych se vysralViking píše:hm tak to jsem si tam trochu myslel. nikde jsem totiž neviděl předělanou hudbu v sedmě takže podle toho jsem usoudil, že to nebude zase taková prdel. co kdybych dal do kufru pouze subwoofer se zesíkem a vyměnil repra v předních dveřích za silnější? myslíš že by to mělo nějakej efekt?

jj tak to mas o problem min kazdopadne s muzikou mas pravdu chce to vylepsitViking píše:KAMIL740 píše:Viking píše: