Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Chtěl bych koupit toto
-
-
- Kontaktovat uživatele:
V první řadě musím napsat že motor 2,5TDS je na tak velké auto celkem poddimenzovám a bude dost utahanej což nebude pro nikoho asi žádná novinka, ale je potřeba to zase říct.
Shodou okolností se na toto auto byl kamarád dívat někdy na podzim a říkal, že nevypadalo uplně nejhůř, ale nakonec koupil radši něco jinýho.
Dle fotek jde těžko soudit, protože nejde poznat co bylo nebylo lakované, bourané, stav podvozku motoru a pod..
Mě osobně nejvíce odrazuje roztrhaný volant a tažné zařízení, což může být samozřejmě shoda náhod, ale většinou nebývá(já jsem neměl tak orvanej volant ani u auta co mělo najeto 400k km).
Osobně bych auto s takovým motorem nechtěl už kvůli nedostatku výkonu a velmi omezené dynamice, ale je to pouze můj osobní názor a jinému uživateli to bude třeba ve všech ohledech vyhovovat.
Každej člověk je holt individuální a od auta očekává něco jiného.
Spotřeba se pohybuje od 8 litrů, přižemž 8L je ta spodní mez, ale do 9L se dá pěkně jezdit.
Shodou okolností se na toto auto byl kamarád dívat někdy na podzim a říkal, že nevypadalo uplně nejhůř, ale nakonec koupil radši něco jinýho.

Dle fotek jde těžko soudit, protože nejde poznat co bylo nebylo lakované, bourané, stav podvozku motoru a pod..
Mě osobně nejvíce odrazuje roztrhaný volant a tažné zařízení, což může být samozřejmě shoda náhod, ale většinou nebývá(já jsem neměl tak orvanej volant ani u auta co mělo najeto 400k km).
Osobně bych auto s takovým motorem nechtěl už kvůli nedostatku výkonu a velmi omezené dynamice, ale je to pouze můj osobní názor a jinému uživateli to bude třeba ve všech ohledech vyhovovat.
Každej člověk je holt individuální a od auta očekává něco jiného.

Spotřeba se pohybuje od 8 litrů, přižemž 8L je ta spodní mez, ale do 9L se dá pěkně jezdit.
-
fishmaker
- Moderátor
- Klubové ID: 1703
zvenku nevypada nejhur....ale vevnitr modrej sociál s fofrklackem...me osobne se ta modra vubec nelibi...ale to je kazdyho vec...ale zas se da koupit komplet interier za rozumny penize...na SK klubu je zrovna bezovej kozenej 
z fotek samozrejme stav naprav a dalsich veci nepoznas..takze jedine osobne
co se tyka vybavy...tak ta lze samozrejme dodelat...ale nektery veci by te staly zbytecne moc penez to dodelat
co se tyka spotreby....tak pokud budes jezdit klidnejc...tak se dostanes i pod tech avizovanejch 8L viz prispevky NORMANNa http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f ... a&start=50
zalezi co od toho auta cekas....

z fotek samozrejme stav naprav a dalsich veci nepoznas..takze jedine osobne
co se tyka vybavy...tak ta lze samozrejme dodelat...ale nektery veci by te staly zbytecne moc penez to dodelat
co se tyka spotreby....tak pokud budes jezdit klidnejc...tak se dostanes i pod tech avizovanejch 8L viz prispevky NORMANNa http://www.7er.cz/forum/viewtopic.php?f ... a&start=50
zalezi co od toho auta cekas....
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
-
-
fishmaker
- Moderátor
- Klubové ID: 1703
a proc v naftě ? pokud nemáš naftu za 11 korun od nějakýho kamioňáka...tak se to to moc nevyplatíbmwkrkonose píše:...ale chtěl bych 7 v naftě.

First EX : BMW e38 740i 6/1995
-