zdravim vsechny a prosim o radu. mam 740i r.v. 98 a nejde mi nastartovat. starter i motor se toci a obcas to i pobafne ale nenaskoci. cim to muze byt? nemate nekdo zkusenost? dik
typoval bych na jako jednu z možností palivový čerpadlo ale myslim že toho může bejt víc ...vyzkoušej to tak že motor nech párkrát protočit a pak vyndej svíčku jestli bude mokrá tak čerpadlo dává pokud suchá tak s největší pravděpodobností nedává
tak to bylo benzinove cerpadlo. stacilo na nej nekolikrat lehce zatukat a hned to slo myslis ze ho mam vymenit za nový? mam pocit ze to jen zamrzlo jak byly ty mrazy protoze auto přes ty velký mrazy stáloo venku a nejezdilo
no asi máte pravdu. to bych fakt nechtel aby me to nekde nechalo. ona ta pumpa nestojí zase tolik peněz. myslim že řikali v BMW něco kolem 7,5tis. Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se snížením hlav na tomto motoru. zajímá mě to, protože přemýšlím koupit ještě jednu a upravit kompresní poměr tak na 10:1 má to kolem 8 ne?
no a kdyz koupim jeste jednu sedmu s padlym motorem? o to mi jde vis. mam moznost koupit sedmu s padlim 4,4 ale neni protocenej na klice takze dobry. klika se prebrousi a je jako nova ale kdyz to budu mit rozebrany tak bych srazil o 3mm hlavy. jen nevim jestli mam na to silu se do toho poustet protoze je to projekt na par mesicu ktery asi ted volny mit nebudu.
Viking píše:no a kdyz koupim jeste jednu sedmu s padlym motorem? o to mi jde vis. mam moznost koupit sedmu s padlim 4,4 ale neni protocenej na klice takze dobry. klika se prebrousi a je jako nova ale kdyz to budu mit rozebrany tak bych srazil o 3mm hlavy. jen nevim jestli mam na to silu se do toho poustet protoze je to projekt na par mesicu ktery asi ted volny mit nebudu.
hele je to takovej hokus pokus a navic pokud nemas cas, tak bych se na to vysral a za ustereny penize (za ten 4.4 motor) bych bejt tebou neco udelal na tvy e38 ci si zajel zalyzovat
Viking píše:no a kdyz koupim jeste jednu sedmu s padlym motorem? o to mi jde vis. mam moznost koupit sedmu s padlim 4,4 ale neni protocenej na klice takze dobry. klika se prebrousi a je jako nova ale kdyz to budu mit rozebrany tak bych srazil o 3mm hlavy. jen nevim jestli mam na to silu se do toho poustet protoze je to projekt na par mesicu ktery asi ted volny mit nebudu.
hele je to takovej hokus pokus a navic pokud nemas cas, tak bych se na to vysral a za ustereny penize (za ten 4.4 motor) bych bejt tebou neco udelal na tvy e38 ci si zajel zalyzovat
asi máš pravdu. no tohle jsem potřeboval, někoho dalšího kdo mi to trochu zpochybní. upřímně se mi do toho taky moc nechce ale nechal jsem se trochu zvyklat prdim na to. dík
to me taky napadlo ale nemam vubec s montáží zkušenosti, přemýšlel jsem i o turbu ale to je taky hodně složitý. jako nejsnazší varianta mi přišlo právě snížení hlav.
no mě to osobně jen zajímalo. samozřejmě stačí výkon který má teď úplně bohatě. pokud najdu někde v německu nějakou s padlým motorem tak to udělam ale jinak na to seru