Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E38 tlumice - org. ci Bilstein?
fishmaker ma Bilsteiny nove , tak se jej zeptej na poznatky...DOEMIXXX píše:Chci do 14dnu vymenit predni i zad. tlumice vcetne dorazu,prachovek atd a vaham co tam dat....Co byste mi poradily popripadne kdo umi tlumice za lepsi penize nez sleva 10% v Bmw.
Pruziny necham sport. H&R,ale tlumice sport. nechci.
Diky za pripadne tipy etc...
-
- Klubové ID: 881
chci kvalitni tlumice, cili volim bud org. ci Bil. a dam to jen s H&R pruzinama, aby auto bylo pekne na zemi.KAMIL740 píše:a co vlastne chces ??? mas v tom jasno nejaky jen tak na chvili nebo na porad ty Bilsteiny co ma fishmaker nejsou spatny pobav se s nim o tom ja chci B12DOEMIXXX píše:![]()
tak jsem zase na mrtvem bode![]()
kolik pruziny dolu kdyz das moc oddelas ty tlumice novy na snizeny podvozek je potreba jinej tlumic kdyz je moc doluDOEMIXXX píše:chci kvalitni tlumice, cili volim bud org. ci Bil. a dam to jen s H&R pruzinama, aby auto bylo pekne na zemi.KAMIL740 píše:a co vlastne chces ??? mas v tom jasno nejaky jen tak na chvili nebo na porad ty Bilsteiny co ma fishmaker nejsou spatny pobav se s nim o tom ja chci B12DOEMIXXX píše:![]()
-
- Klubové ID: 881
snizeni z hlavy nevim,ale tak vydel si moje autone?Takze to same snizeni ocekavam i po vymene tlumicu.KAMIL740 píše:kolik pruziny dolu kdyz das moc oddelas ty tlumice novy na snizeny podvozek je potreba jinej tlumic kdyz je moc doluDOEMIXXX píše:chci kvalitni tlumice, cili volim bud org. ci Bil. a dam to jen s H&R pruzinama, aby auto bylo pekne na zemi.KAMIL740 píše: a co vlastne chces ??? mas v tom jasno nejaky jen tak na chvili nebo na porad ty Bilsteiny co ma fishmaker nejsou spatny pobav se s nim o tom ja chci B12![]()
nedelej toKAMIL740 píše:a co vlastne chces ??? mas v tom jasno nejaky jen tak na chvili nebo na porad ty Bilsteiny co ma fishmaker nejsou spatny pobav se s nim o tom ja chci B12DOEMIXXX píše:![]()

no jo ale co jinyho misto edc tlumicu a ty nechci kupovat novy za 17 bez dph jeden ? nenim co jinyho ?? tohle me napadlo kuli snizeni protoze predek je moc nahore a zadek celkem dobrej a cena bych rek ze celkem slusna a resit ty tlumice budu muset protoze proste odchazejGeorgosAc píše:nedelej toKAMIL740 píše:a co vlastne chces ??? mas v tom jasno nejaky jen tak na chvili nebo na porad ty Bilsteiny co ma fishmaker nejsou spatny pobav se s nim o tom ja chci B12DOEMIXXX píše:![]()
ja mel B8 , coz je B12 vc HaR pruzin.. s kombinaci tvych 20 Alpina kol... v Praze zdechnes ...... snizeni B12 je OK , ale ta tvrdost te zabije...... skače to jak koza a to by 7er nemela...
-
- Klubové ID: 1167
já koupil Monroe (3roky záruka) a spokojenost, vzal jsem ty pro východní trh (prej vystužený) čekal jsem že se auto bude třeba houpat ve vysokých rychlostech, ale je to v cajku. A ty tlumiče co koupil fishmaker jsou na muj vkus pekne tvrdý, jsem to na bigu zkoušel zmačknout a bylo to jako na heveru
Jen nevedel kterou ma verzi - jsou dvoje B4, Upsidedown a normalní. Tak si myslim, že by i snesly snížení.

-
- Klubové ID: 3648
ja kupil sedmu se snizenym podvozkem a do mesta tragedie... uz jsem si odjebal nejaky plast ze spoda.... o kazdy dementni prah drhnu.. ve ctvrtek jdu na cisteni podvozku od soli tak zkusim zjistit co tam mam... uz premyslim o zvyseni protoze to je o nervy ( na druhou stranu kdyz ficim po dalnici a trhnu z pruhu do pruhu tak sedma drzi jak pribita, tak samo zatacky)