Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e38 - jak se pridelava spoiler Alpina

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
danny750
Klubové ID: 1813
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od danny750 »

Ahoj prosim o malou radu, predni podspoiler na E38 se jen nalepi, nebo se musi uriznout spodni cast narazniku a napasovat to tam? diky
my_dudesty
Klubové ID: 1403

#2 Příspěvek od my_dudesty »

Nazdar, mám něco podobného, ale od ac schnitzeru. V mém případě je to řešené přilepením na původní nárazník, ale navzdory tomu jak moc se mi to líbí, je to občas k vzteku - nejde kvůli tomu vyndat mřížka mezi mlhovkama, spodní plastové trojúhelníky pod mlhovkama a bojím se, že sundávání celého nárazníku by byl taky pěkný porod, protože to lízátko je jakoby zaháknuté až o podběh..
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3726

#3 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Mám ho origo a je tam pouze přiložený a na zadních patkách přišroubovaný na původním nárazníku. Pokud máš ale kopii (lamino), radši bych ho i přilepil, protože by se to mohlo vylomit.
Deathbox
Klubové ID: 2164

#4 Příspěvek od Deathbox »

my_dudesty píše:Nazdar, mám něco podobného, ale od ac schnitzeru. V mém případě je to řešené přilepením na původní nárazník, ale navzdory tomu jak moc se mi to líbí, je to občas k vzteku - nejde kvůli tomu vyndat mřížka mezi mlhovkama, spodní plastové trojúhelníky pod mlhovkama a bojím se, že sundávání celého nárazníku by byl taky pěkný porod, protože to lízátko je jakoby zaháknuté až o podběh..
TAK MI HO PRODEJ :P :)
my_dudesty
Klubové ID: 1403

#5 Příspěvek od my_dudesty »

Deathbox: To ne, raděj se budu modlit, abych nemusel nikdy sundavat naraznik :D bez toho líza by to vypadalo divně, když mám nějaké ty AC věci i na zbytku auta.. :wink:
Deathbox
Klubové ID: 2164

#6 Příspěvek od Deathbox »

my_dudesty píše:Deathbox: To ne, raděj se budu modlit, abych nemusel nikdy sundavat naraznik :D bez toho líza by to vypadalo divně, když mám nějaké ty AC věci i na zbytku auta.. :wink:
Hm, také bych to bral :cry:
Odpovědět