Je to celkem easy, akorát najít funkční link na ten obraz je vopruz. Plno jich už nefunguje...
Teď si pročítám znovu všechny příspěvky a narazil jsem na tohle. "DL DVD na Mk4 až od SW 8.0". Nevím jestli podporu DL zkušebně zavedli už u SW 8.0 z nav update disku v28 z 9/2006, ale oficiálně byla podpora Dual layer DVD pro jednotky NAVI03 (iDrive - new body cars) a Top-NAV (I/K-Bus - old body cars) oznámena až pro SW verzi 10.00 Top-NAV (ukazuje 4-1/00) z disku v31 v Technical Servis Bulletinu SI B 65 21 02 pro v31 z3/2008Vlasta píše:Číst dvouvrstvý DVD umí až software 4-1/80. A 4:3 nedokáže zobrazit perspektivu. Nebo se pletu?
Já zkoušel zkušebně verzi 09-1 HIGH ořezat v PimP-My-Nav a stejně jsem se na jednovrstvý nedostal. U verze Profi v pohodě pod 4,5 GB.KamilFKH píše:Jo, jde. Otevři si ISO image DVD mapy a smaž někde v adresáři TPD jazyky, které nebudeš používat (SPA, GER, ITA, FRA, ...) . Každý má kolem cca 200MB, tak ta velikost DVD spadne pod single layer limit. Ulož upravený image a vypal ho nejnižší - slovy nejnižší - možnou rychlostí.