PS: Kdo viděl film kurýr 2 (new AUDI A8L W12), tak hned na začátku filmu, jak ho ta skupinka přepadne na parkovišti, tak při otevření dveří se ozývá ten tón..).
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oznamovací tón při ponechaných otevřených dveří u E38
-
Professor
- Klubové ID: 1499
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo potuchu či je s tím seznámen?
Viděl jsem a nejen u některých E38, že když je klíč v zapalování a auto buď běží či neběží, a otevřou se některé dveře (nebo alespoň ty řidičovi), začne auto upozorňovat takovým pravidelným tónem: "teenn..teenn.. teenn.. ... ". Dnes už to má spousta aut a značek.. Nevíte, jak to u E38 udělat, když to tam nemám?
PS: Kdo viděl film kurýr 2 (new AUDI A8L W12), tak hned na začátku filmu, jak ho ta skupinka přepadne na parkovišti, tak při otevření dveří se ozývá ten tón..).
vím,že když auto jede,tak to pípa,ale nevidím důvod proč by to mělo hlasit,když otevřeš dveře u stojícího auta.Spíš by mě to štvalo,že to pořád pípá.Ale taky vím o autech ve kterých to pípá,ale to je spíš na přítomnost klíčku v zapalování.Abys neodcházel od auta když jsou klíče v zámku.Bmw to v tý době nepotřebovalo,protože k tým autem měli i zloději respekt.Takže je spíš obdivovali.

Mám to hned pod kážkym príspevkem v popisu....Giorgio píše:áhaa, to díky moc.. to bych mohl zkusit.. a jak ten test udělám nebo kde se to za dobré peníze dá otestovat? a Tobě to zvučí tento tón? co máš za model E38? r.v. atpod.?Díky..
Takže tedka mam e38 730d..
A dej si na fóre vyhledat TEST budíku nebo TEST prístrojovky a pod..a najde ti to hodne žitečných rad...
-
pity84
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem dneska delal ten test a jak tam je ten gong tak mi nic nepipa. Chyby mi to pise ale bez nejakeho zvukoveho signalu. A jeste u toho testu ma svitit vsechny kontrolky a budiky tak mi nesvitil check control on nesviti vubec ale zase tempomat mi taky pri tom testu nesvitil a kdyz ho zapnu tak sviti.