Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kupa bmw e38
-
-
a ten lpg asi na cierno lebo to budem muset prihlasit na srandovnom slovensku!? kolko stoji montaz lpg v cechach a ake najvecsie nadrze sa tam davaju nechcel by som vystupovat z obyvacky kazdych 200km kvoli lpg za poslednych 6 tyzdnov som spravil 16 000km a z 50l nadrzku si to neviem predstavit! ale aj tak dik za tip!!
-
diky za typi! ja to auto potrebujem na 1 max.2 roky a max. spravim 150tkm firma my preplaca palivo a 5,5sk na km na udrzbu jazdim vetcinou v nemecku a po dialniciach tak by som potreboval auto ktore to zvladne bez vacsich investicii! medzi vacsie investicie neratam olej,brzdove desticky a pod. v pohodli a vozim max. 2 ludi +batozina po tych 150tkm by som radsej isiel do noveho diesla (150 000 krat 5,5)!
teraz ked si kupim diesla tak budet stat 12 000€ a budem mat najazdenych 200tkm a to fakt neverim ze vydrzi!
po precitani celeho fora som problematiku dieslov v bmw viac menej pochopil pretom by som radsej isiel do 4,4 plus lpg
teraz ked si kupim diesla tak budet stat 12 000€ a budem mat najazdenych 200tkm a to fakt neverim ze vydrzi!
po precitani celeho fora som problematiku dieslov v bmw viac menej pochopil pretom by som radsej isiel do 4,4 plus lpg
LPG sa da na SVK ofic, dat iba do zopar aut, hlavne skodofky, a este zopar aut so VW konzernu... jedine na cierno, alebo kupit zo zahraniciu uz s ofic. LPG, a potom by ti to mali prepisat aj do SVK dokladov, ale 100% ti to neviem potvrdit... prip. ked mas niekoho v cechach, tak jazdit na ceskych spz...
Trochu využiju tohoto tématu......
Výhledově zvažuju koupit E38 a to právě 740D. Příspěvků, že je to studna na peníze, pořád se tam něco sere atd. je tady celkem dost. Zajímaly mne ale praktické zkušenosti a názory někoho, kdo to auto měl, ev. má - např. kolik má najeto a co všechno musel už měnit, kolik ho to stálo atd. Nic takové jsem tu nenašel.
Je pravda, že těch aut u nás moc nejezdí - osobně jsem jich taky moc "nepotkal", ale u těch pár kousků si majitelé na nic mimořádného nestěžovali.....
Výhledově zvažuju koupit E38 a to právě 740D. Příspěvků, že je to studna na peníze, pořád se tam něco sere atd. je tady celkem dost. Zajímaly mne ale praktické zkušenosti a názory někoho, kdo to auto měl, ev. má - např. kolik má najeto a co všechno musel už měnit, kolik ho to stálo atd. Nic takové jsem tu nenašel.
Je pravda, že těch aut u nás moc nejezdí - osobně jsem jich taky moc "nepotkal", ale u těch pár kousků si majitelé na nic mimořádného nestěžovali.....