ahoj koupil jsem si svoji prvni sedmicku r.v. 96 4l a mam par problemu kdyz brzdim okolo rychlosti 90-80 km tak vibruje skoro cely auto a hlavne volant a kdyz je to u jiny rychlosti tak vubec nic cetl jsem ze to muzou byt nejaky silentbloky na zadnim ramenu. Pak bych chtel vedet jak funguje parkovaci asistent kdyz dam zpatecku tak to chvili pipa a pak nic a kontrolka porad blika.
s tim pdc zajdi na diag, ale asi bude špatne čidlo některe. no a co se těch vibrací týče, pokud se to stane jen když šlapneš na brzdu tak to budou bud zvlněne kotouče a nebo už vydrbaný čepy na napravách. tohle měnit už jedině celé a všechno. protože jinak měnit jen něco nema smysl, ty další špatné věci zničí ty nové. každopadně do servisu na kontrolu naprav... nove brzdy .. no nezačal jsi s tou sedmou zrovna dobře. ja koupil uplně stejně a jsem rad že napravy drží. ale to pdc mě čeká taky, ale čidla mam ok nove...
Tiez riesim prednu napravu a komplet brzdy a zase taka strasna palka to neni. Dela mi to presne to same - pri cca 80 to jemne vibruje a pri brzdeni sa to dost trase.
s tema brzdama doporucuju kupovat na ebay... lze na tom hodne usetrit ,komplet vrtane kotouce zimmerman vcetne desticek ferodo na vsechna kola 7650,- vč dopravy.
Vule v rizeni neni, ale buchaju kola a podobne. Chce to dat dokopy celu prednu napravu a vsetky brzdy. Inak ta e-bay cena neni spatna, skontrolujem Diky za tip
to s tim šroubkem je pěkna blbost, vule sice "zmizí" ale jenom proto že se poměrně utahne řízení, ale ta vule je tam dál, ale to řizeni jde lehce ztuha a tak nejde klepat volantem jak s tou vůlí normálně.
pokud se to klepe a když brzdíš tak ještě víc... tak to už budou zkroucený kotouče..
nebo vůle v samotných brzdičích, ideální je po koupi 7er udělat nápravy včetně brzd a je pokoj, pokud se použijou kvalitní komponenty a né čína tak to vydrží několik let.