parsifal píše:jo... je to ten auťák z sauto; - mně se ta cena zdála taky dobrá,
prostě mi jde obecně o to, jestli se nemusím bát vyjet s takovým autem třeba na stovky kilometrů aniž bych si psal čísla všech odtahovejch služeb a každý ráno se modlil, aby mi šla třeba na automatu zpátečka...
... protože pokud by ty obavy byly docela reálný, asi by fakt byla lepší fabka htp:))))
Parifal:Pokud tě to ještě bude zajímat: Trochu jsem si prohlídl ten inzerát, co na něj odkazuješ, přečetl tvé poznatky o tom autě, jako rozbitá vrtule od kočky apod. a náramně, až skoro podezřele se to vše podobá autu a i jeho příběhu, se kterým jsem se setkal vloni, touhle dobou, kdy jsem se poohlížel po nějaké E38. Mezi jinými mě zaujala téměř identická E38, jako je tahle, stejný rok výroby, stejně najeto, taky v Praze, taky z vlády, stejná barva auta zvenku,stejná kola, stejný interiér,taky 740iLA, akorát mně říkal bazarník, že se v tom vozil tehdejší premiér Zeman. Byla tam na tom ještě nějaká středočeská značka, plno fotek k tomu, vevnitř boží interiér, supr výbava, krom TV a navi, tehdá cena 160 tis. Auto prý naprosto OK.Až na: Od bazarníka jsem slyšel historku, že jeho mechanik zapomněl snad klíč někde na motoru u vrtule, která po nastartování zasekla klíč zespod do kapoty a při tom rozštípala saharu na chladiči, že to samozřejmě nechá opravit na náklady toho šikuly mechanika a tak dál. Dnes jsem u toho na aukro viděl cenu 100 000,- Takže se možná jedná o to samé auto.