Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 7
Pro začátek určitě sebou nosit náhradní klíč, nebo na to myslet a mít stále něco pootevřený, okno/šíbr.
Vyndat řídící jednotku centrálu, vyzkoušet jinou zdravou, závada bude nejspíš v tom. Pokud znáš nějakýho šikovnýho elektroníka, zanést mu jí, snad jí spraví, jinak jí vyměň, pokud bude chyby v ní. Navztekal jsem se svýho času taky s tímto, akorát to nebylo u E32, ale jinýho BMW.

-
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem to resil taky ... zadelany central, ma to dva okruhy
jedna pojistka je u motoru tam se podivej, druha je pod zadnim sedakem
a jednotku mi poradil Mr.hoboj ze je u noh ridice za reprakem vedle jednotky servotronic kde taky byla
rv. 89 takze tu jsem menil
a pak dulezita vec mikrospinace na klikach obou promerit, mikrospinac v kufru u zamku to same, a samo musi fingovat ty mikrospinace u kazdych dveri na kastli
no celkem jsem s tim zazdil dva dny
jedna pojistka je u motoru tam se podivej, druha je pod zadnim sedakem
a jednotku mi poradil Mr.hoboj ze je u noh ridice za reprakem vedle jednotky servotronic kde taky byla

a pak dulezita vec mikrospinace na klikach obou promerit, mikrospinac v kufru u zamku to same, a samo musi fingovat ty mikrospinace u kazdych dveri na kastli
no celkem jsem s tim zazdil dva dny

T613 píše:a pak dulezita vec mikrospinace na klikach obou promerit, mikrospinac v kufru u zamku to same, a samo musi fingovat ty mikrospinace u kazdych dveri na kastli
ano ano! Mikrospínače v kufru a ve dveřích, na ty jsem zapomněl, měnil jsem kdysi u řidiče, tzn. myslím tapec dveří dolu a snad i tu kliku celou jsem vyndaval, přesně si to nepamatuju, je to asi 5 let.