Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW 7

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
bavoraci1

#1 Příspěvek od bavoraci1 »

Zdravím všechny,potřebuji malou radu.Brachovi se začalo samo od sebe zamykat 750 model E32,za jízdy nebo když zastaví je to jedno kdy,prostě si vzpomene a zamkne se.Tak jestli někdo může poradit.Díky mooc
normann

#2 Příspěvek od normann »

Pro začátek určitě sebou nosit náhradní klíč, nebo na to myslet a mít stále něco pootevřený, okno/šíbr. :D Vyndat řídící jednotku centrálu, vyzkoušet jinou zdravou, závada bude nejspíš v tom. Pokud znáš nějakýho šikovnýho elektroníka, zanést mu jí, snad jí spraví, jinak jí vyměň, pokud bude chyby v ní. Navztekal jsem se svýho času taky s tímto, akorát to nebylo u E32, ale jinýho BMW.
3man3

#3 Příspěvek od 3man3 »

Co zkusit restart ECU ? Nevím sice jak moc u BMW ale u jiných aut odpojit baterku na 15 minut.....
bavoraci1

#4 Příspěvek od bavoraci1 »

Díky,baterku jsem odpojil ale nic to neudělalo.A prosím ta jednotka na centrál je kde.Dík
normann

#5 Příspěvek od normann »

bavoraci1 píše:Díky,baterku jsem odpojil ale nic to neudělalo.A prosím ta jednotka na centrál je kde.Dík

U E32 jsem jí neměl venku, ale hledal bych jí pod A sloupkem zevnitř před předními levými, popř. pravými dveřmi, vyndat ten kryt repráku, reprák a nad ním bych jí hledal.
T613
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od T613 »

ted jsem to resil taky ... zadelany central, ma to dva okruhy

jedna pojistka je u motoru tam se podivej, druha je pod zadnim sedakem
a jednotku mi poradil Mr.hoboj ze je u noh ridice za reprakem vedle jednotky servotronic kde taky byla :-) rv. 89 takze tu jsem menil

a pak dulezita vec mikrospinace na klikach obou promerit, mikrospinac v kufru u zamku to same, a samo musi fingovat ty mikrospinace u kazdych dveri na kastli

no celkem jsem s tim zazdil dva dny :-D
normann

#7 Příspěvek od normann »

T613 píše:a pak dulezita vec mikrospinace na klikach obou promerit, mikrospinac v kufru u zamku to same, a samo musi fingovat ty mikrospinace u kazdych dveri na kastli

ano ano! Mikrospínače v kufru a ve dveřích, na ty jsem zapomněl, měnil jsem kdysi u řidiče, tzn. myslím tapec dveří dolu a snad i tu kliku celou jsem vyndaval, přesně si to nepamatuju, je to asi 5 let.
Odpovědět