LK Česká Skalice umí reduktor do 300kW výkonu, umí na jeden reduktor Chrysler 300 s motorem Hemi 5,8 ltr. Byl jsem tam na revizi a seřízení a udělali na mě dojem, nastavili podle požadavků. Byl jsem tam na doporučení jiných spokojených.
bbeavis píše:Zdravim, LPG se tu uz resilo ale nikdy se nikdo nevijadryl k 750. Nevite o nekom nebo kde to nechat namontovat?
Vsechny firmy co sem zkousel maj bud problem s vykonovym smesovacem a nebo se jim do toho nechce.
Poradi tu nekdo? Nebo si to vsichni co to mate nechate raci pro sebe.
Taki zdravym ... resylo se to tadi 150x a vijadril se k tomu kazdi kdo tu lpg ma ... stacy jen hledat a nebit zdechly Vys?
Kdyz pouziju HLEDAT a zadam "750 and LPG" 150 odkazu tam opravdu neni. A kdyz je vsechny proctu je tam jen spoustu kecu o tom ze do 12V lpg ne. Hlavne od tebe.
Jenze abych kuli lpg prodaval 750 a kupoval 740 mi pride divny. Najezdim 50t rocne. To je priblizne -100000kc na nakladech. A nevidim duvod proc cestovat necim jinym. To si mam koupit fabii sdi? A to pohodly o tom si necham jen zdat ne?
A auto na vikend si predstavuju trosku jinak. Nizsi, lehci, manual atd...
Francis píše:LK Česká Skalice umí reduktor do 300kW výkonu, umí na jeden reduktor Chrysler 300 s motorem Hemi 5,8 ltr. Byl jsem tam na revizi a seřízení a udělali na mě dojem, nastavili podle požadavků. Byl jsem tam na doporučení jiných spokojených.
vždyť na LPG (v 750) tu jezdí hoboj,snejk a deecee, pravda vše jsou systémy s mixem žádný vstřikování.
A co jsme to probírali s hobojem tak vstřikování LPG by neměl být problém pomocí standartní jednotky (pro lpg) pro 4 válec, protože u 750 (DME 1.7) vstřikují vždy 3 válce najednou tj. dohromady 4 skupiny a pokud by jednotla lpg utáhla taky na jednu větev 3 vstřiky neměl by být za použití dostatečně velkého reduktoru problém, ale já osobně jsem to ještě nemontoval. Viděl jsem pár fotek na 7er.com a musím říci že to ale nevypadá (vzhledově) vůbec hezky, ale o tom ta přestavba není že?
bbeavis píše:Zdravim, LPG se tu uz resilo ale nikdy se nikdo nevijadryl k 750. Nevite o nekom nebo kde to nechat namontovat?
Vsechny firmy co sem zkousel maj bud problem s vykonovym smesovacem a nebo se jim do toho nechce.
Poradi tu nekdo? Nebo si to vsichni co to mate nechate raci pro sebe.
Taki zdravym ... resylo se to tadi 150x a vijadril se k tomu kazdi kdo tu lpg ma ... stacy jen hledat a nebit zdechly Vys?
Kdyz pouziju HLEDAT a zadam "750 and LPG" 150 odkazu tam opravdu neni. A kdyz je vsechny proctu je tam jen spoustu kecu o tom ze do 12V lpg ne. Hlavne od tebe.
Jenze abych kuli lpg prodaval 750 a kupoval 740 mi pride divny. Najezdim 50t rocne. To je priblizne -100000kc na nakladech. A nevidim duvod proc cestovat necim jinym. To si mam koupit fabii sdi? A to pohodly o tom si necham jen zdat ne?
A auto na vikend si predstavuju trosku jinak. Nizsi, lehci, manual atd...
huraaa tady sou aspon normalni lidi ... nejsem v tom sam, ze davam mesicne 20t za benzin do 750-ky ))
jinak ohledne LPG - mel jsem kdysi 750 iL E32 v plynu (klasicky do sani) , na benzin si brala cca 18 a na plyn 30 !!!!! Nadrz 80 l , plneni 80% , tj 64 litru plynu = dojezd 200 km , to bylo fakt k smichu )
30 je asi skutečně hodně, hoboj používá auto na každodenní ježdění a tak může o spotřebě říct nejvíce. Myslím že ale ted nebude na netu protože jel do vegas.
Prasak: no nevim normalni lidi pokud jsi jezdil za 30 plynu tak se ti to vracelo 50let ne?
uz mlcim uz mlcim
nene ja to s tim LPG uz koupil ... genialni na tom bylo, ze provoz na lpg nebo benzin vychazel na stejne love a pochopitelne vykon byl nekde jinde ...
ted uz o plynu neuvazuju, ale mam v merku MB s600 bi-turbo 500 k 2003 , zajimalo by me, jestli ma z vas nekdo zkusenosti s timto pekelnym strojem - njn priznavam, neni to BMW , jsem rozpolcena osobnost
Takze jestly chapu spravne tak vsichni s lpg v V12 to maj udelany podomacku v garazi. Ja bych to klido zkusil namontovat sam ale nemam s tim zkusenosti ani naradi. Vse co delam, delam pred barakem a nejlepsi je kdyz zacne prset.