Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Externí vstup rádia E38

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
McLaughlin

#1 Příspěvek od McLaughlin »

Kucííí
Chtěl jsem se zeptat.
Mám 750iL E38 s CD changerem klasicky vzadu.
Zajímalo by mě jestli mýmu oku někde neunikl nějakej externí vstup, AUX... Na připojení iPod a podobně.
V tý době se to do aut asi standartně nedávalo, ale kdyby náhodou..??
Díky..
airbone

#2 Příspěvek od airbone »

AUX ani iny vstup tam nemas.
Aux sa da kupit origo v BMW, ja som ho kupoval na E39, ale facha len s 16:9 bordmonitorom a od 10/2002.
Aj tak ale nesi strateny - da sa kupit (ebay apd) AUX vstup, ktory emuluje signal cez pripojenie CD menica - teda aby som ti to vysvetlil polopaticky - ten aux sa pripoji namiesto CD menica a tvoje radio si mysli ze mas tam menic, ale je tam vstup aux.
Prasak

#3 Příspěvek od Prasak »

airbone píše:AUX ani iny vstup tam nemas.
Aux sa da kupit origo v BMW, ja som ho kupoval na E39, ale facha len s 16:9 bordmonitorom a od 10/2002.
Aj tak ale nesi strateny - da sa kupit (ebay apd) AUX vstup, ktory emuluje signal cez pripojenie CD menica - teda aby som ti to vysvetlil polopaticky - ten aux sa pripoji namiesto CD menica a tvoje radio si mysli ze mas tam menic, ale je tam vstup aux.

ja tam mam vzadu, na konci stredoveho panelu (tj rozumej tam, kde si cestujici vzadu nastavuji teplotu a vetrak a vyhrivani sedacek) nejaky vstup AV in a AV out - k cemu to je? Da se nato neco pripojit? Je to dira na 3,5 mm jack, DIK.
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

A maš navi,že? To je audio (mono)a video vstup. Funguje,když maš zaplou Tv a přepneš ji na AV
:roll:
Odpovědět