Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

chrompaket vers. shadowline

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
normann

#41 Příspěvek od normann »

KAMIL740 píše:ja je polepil cernou matnou folii a mam sundavaci shadow line :D prace na 2hodky
To sice máš, ale jen do doby, než s autem zajedeš do myčky. :D Pokud to vydrží 1. mytí, tak pochybuju, že 2. nebo 3. mytí. :)
KAMIL740
Klubové ID: 1898

#42 Příspěvek od KAMIL740 »

zasadne myju auto rucne a kdyby to slezlo po jednom myti tak to tam asi nedavam ne ja s tema foliema pracuju a drzi to jak svine a je to sundavaci
a zastamdaci :D uz to mam pul roku bez jedineho problemu
normann

#43 Příspěvek od normann »

Hm, pokud mas kde to myt,tak je to dobry,ja uz asi 4 roky nemam kde a pred panelakem na ulici s kyblama,to ani nahodou,to radsi do mycky. A co se tyka tech folii,moc jim neverim, to bych musel videt na vlastni oci. Ale nakonec, vzdyt je mi to jedno,vzdyt si to na auto nedavam....
KAMIL740

#44 Příspěvek od KAMIL740 »

on ma kamos rucni myti ale nebal bych se ani do mycky kdyz se pouziva dobra folie a ne ty zmetky co prodavaj v globuse tak to drzi my polepujeme i auta normalne grafikou a tam to drzi taky v mycce i v zimne je to jenom reseni kdyz nekoho omrzi chrom tak tam da cernou a nemusis to strikat a sundavat
normann

#45 Příspěvek od normann »

Tak zajimavy by bylo,kdyby to slo i obracene. Tzn.na shadow line nalepit chrom. :D
KAMIL740

#46 Příspěvek od KAMIL740 »

TAK TO NEMUZU SLOUZIT zakovou folii co by verohodne napodobila chrom nemam ani sem ji nevidel ale kdyz ji sezenes neni nic jednodusiho nez ji nalepit a uvidis co je hezci
normann

#47 Příspěvek od normann »

v mým případě bude lepší ty lišty vyměnit s někým, kdo by radši chtěl shadow line. :wink:
normann

#48 Příspěvek od normann »

Tak už nemám shadow line, ale chrompaket!!!! :D Pravda, musím ještě sehnat chromový růžky na př. nárazník pro verzi s ostřikem světel, páč majitel co se mnou měnil lišty nemá ostřik světel. Taky musím v BMW objednat sadu zácvaků na lištu nad okny, zatím jsem to tam přilepil silikonovým lepidlem (provizorní řešení) taky mi chybí jedna ta kratičká lištička na zad. pr. blatníku, nebude asi moc drahá, chci objednat i ty gumový kloboučky na boční lišty, dám tam nový, ať nejde do dveří a blatníků bordel, vlhko a bláto. Nevíte někdo, jaxe sundává tryska na ostřik světel? Myslím si, že asi zespoda pod nárazníkem bude nějaký zácvak, je to tak? Taky by mně zajímalo, jestli je ta tryska jeden kus s tím chromovým, nebo černým pláštěm, nebo jestli se ten plášť trysky dá sundat a vyměnit, já mám černý a chtěl bych chromový. Mám E38 725tds. Díky předem za radu. :D
normann

#49 Příspěvek od normann »

Ještě mně napadla taková otázka, na těch chromových lištách pod okny a trochu na oblouku nad okny je takový bílý povlak, který jsem myslel, že sundám leštěnkou, ale ono to moc nejde, skoro mi to připadá, jakoby v těch místech byla ta chromová vrstva lehce vyžraná, nebo odřená, má to takový tvary, jako kapky, tak jestli na to nenatekla nějaká "kyselina". Nemáte s odstraněním tohoto nějaký zkušenosti? Prosím?
normann

#50 Příspěvek od normann »

Nikdo s tím nemá zkušenosti???? :(
Maslista

#51 Příspěvek od Maslista »

Dovolím si oprášit toto téma akorát řeším opačný problém než zakladatel tématu NORMANN

.. mám CHROMlajn a rád bych SHADOWlajn.. vím, že by bylo asi možné veškeré díly nastříkat či polepit, ale v obou případech si myslím, že to nebude co originál.. rád bych touto cestou navrhnul nešťastnému majiteli SHADOWlajnu prostou výměnu..

(mám CHROM a rád jej vyměním za SHADOW)

mám krátkou e38 facelift..

tel.: 777 19 19 31
Odpovědět