zaclo mi hucet ASI precerpavaci cerpadlo je to mozny ? ale dela to jen obcas neni to periodicky pracidelne ale jak se tomu zachce ... muj dotaz je muze to jen hucet nebo zachvili to dohuci do uplneho konce
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
uz to tady asi bylo ..
Brutalne se mi zvedla spotreba za 10L najedu cca 30 km - tipoval bych to na vahu vzduchu ??? nebo jestli se vam to nekomu stalo poradte mozna jeste svicky (chystam se na vymenu filtru svicek a oleje ....)
zaclo mi hucet ASI precerpavaci cerpadlo je to mozny ? ale dela to jen obcas neni to periodicky pracidelne ale jak se tomu zachce ... muj dotaz je muze to jen hucet nebo zachvili to dohuci do uplneho konce
?
-
Oldman
- Klubové ID: 1434
- Kontaktovat uživatele:
Fobie třívál to občas dělá!madman2 píše:Brutalne se mi zvedla spotreba za 10L najedu cca 30 km - tipoval bych to na vahu vzduchu ??? nebo jestli se vam to nekomu stalo poradte mozna jeste svicky (chystam se na vymenu filtru svicek a oleje ....)
zaclo mi hucet ASI precerpavaci cerpadlo je to mozny ? ale dela to jen obcas neni to periodicky pracidelne ale jak se tomu zachce ... muj dotaz je muze to jen hucet nebo zachvili to dohuci do uplneho konce?