Mam prosbicku, az budete u auta, muzete mi zmerit delku merky – tycky v expanzni nadobce chladici kapaliny. Kdyz otevrete expanzku u chladice, tak je tam takova cervena tycka co je postavena na plovacku a ukazuje mnozstvi kapaliny. Ta moje je rozlamana (12 let ten plast nevydrzel ) a tak tam chci strcit jinou plastovou tycku, ale jak dlouhou? Diky za pomoc
Kup novou Expanzku..........Bude to celý rozsypaný........Po těch letech je už celý chlazení v háji........ Je jenou otázkou času kdy ti něco praskne.....
gogoho píše:Kup novou Expanzku..........Bude to celý rozsypaný........Po těch letech je už celý chlazení v háji........ Je jenou otázkou času kdy ti něco praskne.....
souhlasím, gogohovi to jeblo na sraze, u V8 se vyplatí měnit všecky díly co zažívaj tlak vody.
Expanz je choulostivá věc.....Pokud je rozsypaná neodvzdušníš to........... nebo jo ale nahovno......... Doporučuju taky vyměnit hadici odspoda co jde do vodní pumpy...
Kdyz ony tam zadne uniky nejsou, chaldicka mi nikde netece a je to jinak OK. Jen se mi tam zasek plovacek a jak jsem "kvedlal" s tou tyckou (co byla tim padem zasunuta hluboko dole) tak se zlomila a to nadvakrat. Zbytky jsem vyndal a ted tam chci dat jakoukoli jinou. Zdarec.
kralik píše:Kdyz ony tam zadne uniky nejsou, chaldicka mi nikde netece a je to jinak OK. Jen se mi tam zasek plovacek a jak jsem "kvedlal" s tou tyckou (co byla tim padem zasunuta hluboko dole) tak se zlomila a to nadvakrat. Zbytky jsem vyndal a ted tam chci dat jakoukoli jinou. Zdarec.
až ti to jednoho dne udělá rup a budeš někde viset, fakt vyměn expanzku a všecky hadice na vodu.