Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rady a poznatky o BMW E38 740D
-
- Klubové ID: 950
- Kontaktovat uživatele:
Zdar lidi,
přemýšlím nad koupí BMW E38 740D. Zajímalo by mě co se dá od tohoto auta čekat. Nějaké muchy co odchází za díly na co si dát pozor. Zatím jsem měl všechny Báwa v benzínu takže nafta je pro mě novota. Rozmýšlel jsem mezi 750i a 740D a ropák mi přišel víc sympatickej. Díky za názory a ohlasy.
přemýšlím nad koupí BMW E38 740D. Zajímalo by mě co se dá od tohoto auta čekat. Nějaké muchy co odchází za díly na co si dát pozor. Zatím jsem měl všechny Báwa v benzínu takže nafta je pro mě novota. Rozmýšlel jsem mezi 750i a 740D a ropák mi přišel víc sympatickej. Díky za názory a ohlasy.
740D je dobrej motor.... Moc hezky tahá......Spotřeba 10L. Trošku vlažnějsí při rozjezdu z místa proti 750i. jezdil jsem v 740D tejden... Musíš počítat 2X turbo... 8Xvstřik 2X váha........... něco to stojí........Pak ještě co jsem se bavil v německu v BMW servisu, tak na top při hrubém zacházení praskaji svody..........
Každej motor má nějaký mouchy........Pokud chceš ušetřit na pozdějších investicích kup 750i..........žere o něco víc.........ale stojí to za to....
Každej motor má nějaký mouchy........Pokud chceš ušetřit na pozdějších investicích kup 750i..........žere o něco víc.........ale stojí to za to....
-
- Klubové ID: 1612
Taky si myslím že v dnešní době je lepší volba 740i (nebo 750i pokud chceš být bůh
),popř. pokud ti jde o diesela je asi lepší volba i 730D než 740D.Ta měla smysl když to auto bylo nový,přecejen když dá někdo 3miliony za auto tak to že je tam 2xturbo atd. nic neznamená a svezení v tom musí být taky hezký,ale dnes,když už jsou ty auta odhoněný a začíná tam všechno odcházet to není dobrá investice.Přecejen když se to začne srát tak jak tu bylo řečeno,snadno se dostaneš na cenu další sedmy