Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
lpg do 7
Ahoj, mám Lpg (sekvenční vstřikování) myslím, že je to STAG je to do 250kW, jezdím za polovic, stálo to 44 tis, a za 4 měsíce provozu se mi to vrátilo, takže když na sedmu opravdu šlapu, tak jedu za 25 litrů plynu, což je 12 litrů benzínu, jinak jezdím okolo 20 litrů plynu na 100 km, kdyby si chtěl vědět něco kontrétního, tak se mi ozvi 773 540 740. Mám 740iLA r.v. 2000 M6244 (4,4l) jo, a nádrž mám 80litrů, větší se mi tam vevšla, a i s tou bombou to ma ještě slušnej kufr... 

Ahoj, to víš, že to jede jinak, když přepnu na benzín, tak se jen divím, jak to jede, ale na ten plyn to není až tak špatný, jede to taky slušně, ale jedu za polovic, mě se investice do plynu, myslím předělání vrátila za 4 měsíce, takže pokud bude plyn stát pořád podobně jako teď, tak se jen směju a spotřeba mě nezajímá...

Pejta-7er píše:Jasně, ale ptal ses kde. samotná montáž trvá asi 2 dny, když si tam zajedeš předem, tak to objednají, a ty přistavíš auto, když tam už budou všechny věci.
Firma Zahrádka je vyhlášená v širokým dalekým okolí, za ta léta si vybudovali docela slušný jméno. Kolegy z práce jsou to nějací dobří známí.
Čau, tak já nevím, ale já mám v sedmě taky motor 4,4 M62TU, mám už rok namontovaný LPG od HL propanu MAGIC JET, sekvenční vstřikování, stálo mě to s toroidní nádrží na 75 litrů (místo rezervy) 37 tisíc. Spotřeba naprosto stejná jako benzín, město 16-18l, mimo město kolem 12l,. Nejezdím jako prase, ale je jen pár aut, který mě za štreku předjedou.
A rozdíl ve výkonu plyn-benzín nemám absolutně žádnej. Před tím jsem měl normální LPG směšovač BRC v třílitrovým XMku a tam ten rozdíl byl znatelnej.

normann píše:Pejta-7er píše:Jasně, ale ptal ses kde. samotná montáž trvá asi 2 dny, když si tam zajedeš předem, tak to objednají, a ty přistavíš auto, když tam už budou všechny věci.
Firma Zahrádka je vyhlášená v širokým dalekým okolí, za ta léta si vybudovali docela slušný jméno. Kolegy z práce jsou to nějací dobří známí.
ale to zpracování je k zeblití.