Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
pokud ti jde o bocni vedeni hlavy, tak to je ruco.. jinak vyska operky je normalne tam kde vse ostatni na stredovym tunelu, stisknes tlacitko operky a koleckem smerujes.. zadni jednoduse na operce rukou z boku.
jde o to jaký sedačky má. Já mám komfort a přední se ovládají na středovým panelu, musíš si navolit kterou část sedačky chceš ovládat a pak jedeš už jen joystickem. Jestliže to tam nemá a to tlačítko je "hluchý" tak jedině růčo. Zadní se ovládají když vyklopíš středovou loketní opěrku, tak na boku je opět joystick a tam si každá strana nastavuje opěrky. Jestliže to nemá, tak zase jen růčo.
BK píše:jde o to jaký sedačky má. Já mám komfort a přední se ovládají na středovým panelu, musíš si navolit kterou část sedačky chceš ovládat a pak jedeš už jen joystickem. Jestliže to tam nemá a to tlačítko je "hluchý" tak jedině růčo. Zadní se ovládají když vyklopíš středovou loketní opěrku, tak na boku je opět joystick a tam si každá strana nastavuje opěrky. Jestliže to nemá, tak zase jen růčo.