K te nehode:
Jeste jsem neslysel ( az na jednoho magora co si natahl misto trubky od nadrze, hadici, ktera se mu poskodila a zacal mu utikat plyn v garazi)
ze by se stala nejaka nehoda kvuli plynu, naopak videl jsem totalne shorene auto - zapalili ho umyslne - co melo plynovou nadrz a nestalo se vubec nic.
Ale v posledni dobe nekolik pripadu co uhoreli v "normalnich" autech.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
V12 a LPG ?
-
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jede auto na plyn tak z neho zadny neunika
co to placas prosimte ale samoze vzplodiny lehce jsou citit ... nikdo nerika ze vybuchne nadrz ale uz jenom pritomnosti takoveho zarizeni v aute je pokuta jak krava a neoznacenim nalepkou to same, jiny rozmer pneumatik neni uvedeny v malem TP kde musi byt samo zapsane LPG atd fakt nechapu o cem se tady porad bavime
co si precist treba tohle http://www.hzszlk.eu/aktuality8/0805/144.htm

co si precist treba tohle http://www.hzszlk.eu/aktuality8/0805/144.htm
T613 píše:jenom blazen by jezdil s nezapsanym plynem a myslet si ze to policajt nepozna je dnes uz taky pase, uz jenom ten "smrad" ja kazdemu jasny a kdyz uvidi rezervu hozenou volne v kufru tak mu to dojde taky ... nemluvim o tom v pripade nehody at nezavinene hasici asi taky nepoznaji plyn ... to je fakt rada za vsechny penize ... o pokutach s nelegalnim LPG a neoznacenym autem tu psat uz nebudu
Jako hasič z poválení

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za odpovědi. Je někdo z majitelů ochoten se trošku rozepsat o jeho vlastním autě a následné přestavbě ? Zajímá mne prakticky všechno, jak informace o spolehlivosti provozu, tak o ceně a náročnosti přestavby. Kdyby někdo udělal pár fotek, jak to v mot. prostoru vypadá, byl bych štěstím bez sebe:-)
Zdravím všechny.Já mám 750iAL,a jezdím na LPG jasně že sekvence.Není nic lepšího.Plyn šlape do 5000otáček uplně stejně jak benzín.Nad 5000otáček už mi to moc nejede.Ale to nevadí.Spotřeba od 16 do 19litru.To si myslím že je paráda.A jestli ho mám ofiko tak to nemám.Za 8let co mám řidičák a co jezdím v autech na LPG.Tak to žadný policajt nikdy nepoznal.Tak že v tom nevidím problém.Tak kdo chce jezdit rychle a levně tak 5.0 a LPG je super volba.Doufám že se všichni sejdem na BIG srazu.Já přijedu,ale až v sobotu ráno.
-
- Kontaktovat uživatele:
bavoraci1 píše:Zdravím všechny.Já mám 750iAL,a jezdím na LPG jasně že sekvence.Není nic lepšího.Plyn šlape do 5000otáček uplně stejně jak benzín.Nad 5000otáček už mi to moc nejede.Ale to nevadí.Spotřeba od 16 do 19litru.To si myslím že je paráda.A jestli ho mám ofiko tak to nemám.Za 8let co mám řidičák a co jezdím v autech na LPG.Tak to žadný policajt nikdy nepoznal.Tak že v tom nevidím problém.Tak kdo chce jezdit rychle a levně tak 5.0 a LPG je super volba.Doufám že se všichni sejdem na BIG srazu.Já přijedu,ale až v sobotu ráno.
A na kolik to prislo ?