Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E38 Navigacia
http://rapidshare.com/users/SD7H2V je to opruz stahovat, ale funguji. Je nutne postahovat vsechna rarka = vsechny soubory jedne zeme. WinRarem rozbalit do jednoho adresare. Pak vypalit pomoci Clone CD rychlosti max 2x. Pali se soubor .ccd a soft existuje v 30-ti deni tial verzi. Mapy jsou tusim z minuleho roku.
kralik píše:http://rapidshare.com/users/SD7H2V je to opruz stahovat, ale funguji. Je nutne postahovat vsechna rarka = vsechny soubory jedne zeme. WinRarem rozbalit do jednoho adresare. Pak vypalit pomoci Clone CD rychlosti max 2x. Pali se soubor .ccd a soft existuje v 30-ti deni tial verzi. Mapy jsou tusim z minuleho roku.
Toto vypadá velmi slibně, škoda jen že jsem počítačový analfabet a stáhnout si to neumím, nevím co je Clone CD atd.

diLucca píše:Ok, dostahujem a vyskusam, mam uz stiahnutu celu europu, ale je na DVD, tak mi len daj vediet, ci potrebujes DC, alebo DVD...
Pokial nebude postovne drahe do CZ, tak zadara.. som tu novy a musim si spravit nejake meno, nie?
No tak pokud tě to nějak nezatíží, tak jo, poštovný ti samozřejmně rád uhradím, sice nevím, jaxe to na Slovensko dělá, asi by bylo dobrý mi to poslat teda na dobírku, pokud to ze Slovenska jde, doufám, že ano. Ale nevím, jestli ti to na vaší poště dají ve vašich korunách, nebo v českých.

DOEMIXXX píše:pokud nevyresite tu postu, tak kdyztak zaslu i ja nejaky mapy, davali mi to kluci taky tady z klubu, takze klidne pomuzu
Fakt?

normann píše:DOEMIXXX píše:pokud nevyresite tu postu, tak kdyztak zaslu i ja nejaky mapy, davali mi to kluci taky tady z klubu, takze klidne pomuzu
Fakt?No pokud by se to s poštou nevyřešilo, budu tě brát tedy za slovo, ano?
A asi by mi to stačilo, kdybys mi to předal na BIG BMW, ne? Osobně, aspoň tě za to budu moct hned pozvat na pivo, co?
Já mám podezření, že je s tou navigací možná nějaký problém, nevím, jestli nebude dokonce v hajzlu ta optika co načítá cédéčka. Možná by stačilo vyčistit ten bazmek, co to snímá, ale nevím, jak nato.
![]()
To jsou věci, kterým moc nerozumím.
jasne, ze ti je dam. Nechci nic ani pivo, ja totiz nepiju

DOEMIXXX píše:normann píše:[quote="DOEMIXXX(
Co to máš v avataru za pití?

tak to mi klidne sezen

No pokud to prodávají jen v USA, tak to asi nemám šanc, do USA se nějak v dohledný době nechystám.

normann píše:DOEMIXXX píše:normann píše:[quote="DOEMIXXX(
Co to máš v avataru za pití?
tak to mi klidne sezen

No pokud to prodávají jen v USA, tak to asi nemám šanc, do USA se nějak v dohledný době nechystám.

nic mi nemusis davat...