Ahoj lidi, uz druhy rok resim, jake 18" disky na E38...chci original BMW disky, ale ja se fakt nevim rozhodnout, proto se ptam na nazor lidi, co maji E38, co se jim libi Podle stranky http://crass.on.ru/bmw/wheels/ se mi zatim nejvic libi style 124, mate nejake jine tipy, co by se hodilo na to auto?
Ty 124 jsou krásné, ale podle jsou to typicky kola na 5ku. Styl 152 vypadá ve skutečnosti nádherně...vypadají větší než jsou. Ale jinak mě osobně k 7er E38 nejvíce sedí číslo 44. Jsou to mohutné kola, které se k mohutnému autu prostě hodí, ve skutečnosti jsou daleko hezčí než na obrázku a jako celkem mi tam prostě pasují nejvíce. Do nedávna jsem měl 20" Alpiny z B6... a ty 44 tam sedí více, i když jsou menší.
Jak rika Jarax, na e38 padnou krasne style 37 M parallel.. a z tech neorigo se mi na sedme neskutecne libi AC Schnitzer TypeIII (idealne kdyz je ta sedma oplastovana od AC.. ), pripadne BBS RSII..
my_dudesty píše:No jak jsem se tak na ne dival, tak myslim, ze ani s tema style 124 neudelas chybu Mimochodem to se je chystas kupovat nove u BMW?
Jo, original z BMW, sem se nastval, sem chtel repliky, ale ty nejsou a Buh vi kdy budou, a kdys sem mnel dat skoro 20k za hlinene repliky, tak za 40k mam original nove od BMW...takze cenovy strop mam 40k korun na 18" disky....
my_dudesty píše:No jak jsem se tak na ne dival, tak myslim, ze ani s tema style 124 neudelas chybu Mimochodem to se je chystas kupovat nove u BMW?
Jo, original z BMW, sem se nastval, sem chtel repliky, ale ty nejsou a Buh vi kdy budou, a kdys sem mnel dat skoro 20k za hlinene repliky, tak za 40k mam original nove od BMW...takze cenovy strop mam 40k korun na 18" disky....
tak tak origo je origo a kdyz na to mas hrachy tak neni co resit
tak to pak jo, spravny pristup s temi originaly asi sem ulitlej na takova prohnuta kola, ale zkus se kdyztak mrknout na style 69, jednou sem o nich vazne uvazoval a v bmw by ani nemusely byt tak drahe (oproti style 37 M ), podle etk patri i na sedmu..
Pejta-7er píše:Mám styling 32 a Alpiny, jsou na stejnej způsob a to se mě líbí...
Nemas foto, jak ty kola style 32 vypadaji na aute?
Jo jasně, že mám foto, když mi pošleš mail, tak je pošlu, a nebo jestli máš rychlýho holuba(myslím ptáka), tak mi ho pošli do Liberce, vytisknu tu fotku a přivážu mu to na nohu...