Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nové forum pro sedmičkáře
-
- Klubové ID: 1403
je to jednoho našeho společného kamaráda a kolegy který chce zůstat v utajení
, bohužel je pracovně velmi vytížen a tak nemá moc času (momentálně) dotáhnout 7er.cz k dokonalosti, jak funkčně tak graficky a dřív to prostě nechce spustit, a protože jsem stále čelil dotazům kdy poběží 7er.cz (bez cenzury
) ,domluvil jsem se s JaraXem že se forum rozeběhne za jeho programátorské podpory u něj a až to bude aktuální a poběží 7er.cz tak se data z fora přetáhnou tam, takže se nebojte že 7er.cz, zaregistrujet se u JaraXe a pište tam, jistě to neznamená že nebude chodit sem ale snažil bych se všechny dato kolem 7er směřovat na naše forum ať to máme pohromadě.

-
- Kontaktovat uživatele:
no jsi to cele pokazil, vidis co delas ... doslo k tomu co jsem cekal ze po regu 20 lidi a 5 pristupech to klekne protoze ten hosting neni asi delany na takovy traficnormann píše:Zaregistroval jsem se před chvílí taky, ale přestaly se mi zobrazovat stránky, je tam jen hlavní přehled témat.Kde je chyba?

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
sakra to by mě zajimalo co se staloT613 píše:no jsi to cele pokazil, vidis co delas ... doslo k tomu co jsem cekal ze po regu 20 lidi a 5 pristupech to klekne protoze ten hosting neni asi delany na takovy traficnormann píše:Zaregistroval jsem se před chvílí taky, ale přestaly se mi zobrazovat stránky, je tam jen hlavní přehled témat.Kde je chyba?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ta doemna jaraxnet je cela moje, je to placenej hosting, do 3gb místa na disku a 500gb měsíčně trafik.Michelin píše:Tak ja nevim kdo k tomu ma pristup, ja prave myslel jestli jste neco neupravovali, nejaky styl, uzivatele atp.JaraX píše:ale jak by se tam kdo dostal?
Je mozny ze to bude trafficem, ktery je nizsi pro domeny 3. radu jak psal T613...
Do toho vidis ty jako admin
Internet mi jde normálně, všechny stránky, na který si vzpomenu a nebo kliknu tam jdou, jak mají, jakmile však kliknu na http://7er.jarax.net, objeví se jen bílá obrazovka, prostě nic.
Stačil jsem se tam předevčírem jen zaregistrovat a to je tak vše, ani jsem si tam nic nepřečetl.