Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Univerzalni katalizator
Mate nekdo zkusenost s univerzalnim katem? Mam E38 740 motor M60 s dodelanym LPG – prime vstriky. Od doby co ji mam mne zlobi volnobeh (na plyn i benzin) a v zime blbe startovala. Musel jsem podrzet motor nohou nez se trochu ohral. U zahrateho motoru pak zadny problem, jen ten volnobeh porad trochu neklidny, jakoby obcas vynechal valec. Vymenene teplotni cidlo, svicky, pretesnena ventilova vika. Ted vymenim dve fajfky od civek. Vaha OK, volnobezny ventil taky a nic si asi neprisava. Diagnostika nic, jen ze chyba na jedne lambde – spatna smes. Tu chybu to pry hazi nejspis kvuli tomu ze mam vysypany katalizator. Origo kat stoji 27000 Kc, ale na webu je spousta nabidek na univerzalni katy za dost prijatelnou cenu. Mate je nekdo v aute a jestli ano tak jakou znacku? Menili jste oba nebo jen ten vadny? Vymlatit a nahradit trubkou nebo rezonatorem se mi to nechce kvuli emisim (asi jsem moc zeleny ) Diky za vsechny komentare. Tento topic jsem dal i na http://7er.jarax.net/ - nove forum jen o 7er.