Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
el anténa
Nazdárek kluci. Koupil jsem si elektricky vysouvací anténu pro zadní blatník. Jde mi o to,že má 3 vodiče + koax. Barvy jako červená a černá jsou mi jasné,ale je tam ještě jeden zelený a nevím kam ho napojit. No vlastně nevím jestli to je napájení pro zesilovač (jestli ho tá anténa má), nebo to je pro vysouvání ( neco jako na rádiu + jenom v 1 poloze klíčku).Nevíte někdo??

cau mam dojem ze je to na napojeni k radiu na signal jako kdyz ho zapnes tak vysune a opacne ale nech si to radsi jeste potvrditdexter píše:Nazdárek kluci. Koupil jsem si elektricky vysouvací anténu pro zadní blatník. Jde mi o to,že má 3 vodiče + koax. Barvy jako červená a černá jsou mi jasné,ale je tam ještě jeden zelený a nevím kam ho napojit. No vlastně nevím jestli to je napájení pro zesilovač (jestli ho tá anténa má), nebo to je pro vysouvání ( neco jako na rádiu + jenom v 1 poloze klíčku).Nevíte někdo??

zelenej kabel je na ovládání antény rádiem, jinými slovy přes ten zelenej kabel rádio při zapnutí anténu vysouvá a při vypnutí jí zasouvá, na klasickým rádiu je ve svazku přímo kabel na to určenej, kterej, to si už nepamatuju. Na 7er E32 a E38 je ale vysouvací anténa zbytečná,ne? když je anténa ve vyhřívání zadního skla i se zesilovačem,co?
No na signál si nestěžuji, i když někdy když jedu mezi barákama,tak stráci stereo,ale kupoval jsem ji z toho důvodu,protože ta původní pro telefon byla utrhlá,tak jsem ji kupoval spíš jak dizajnovou záležitost. A když už pojedu a anténka se hezounce vysune,tak to bude ještě o neco hezčí.A nezapojenou ji nechávat nechci,tak bych ji spíš spojil i s tou co je v okně.Signal pro tel,mě nějak netrápí.Ten nepoužívám. Mam N95ku a tá je ideálnější.