Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Telefon E38, kdo a proč to smázl?
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=47332
e38 neni jediny model do ktereho se daval telefon, neni lepsi, kdyz ten dotaz uvidi vic lidi? Zamyslete se....
e38 neni jediny model do ktereho se daval telefon, neni lepsi, kdyz ten dotaz uvidi vic lidi? Zamyslete se....
-
RuDoSh píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=47332
Telefon je určitě i v jinejch modelech a mě jde konkrétně o E38!
Ostatní modely například nemaj ani baterku v kufru, natož jednotku k Telefonu.Já chtěl slyšet jen od lidí co maj stejný auto, aby mi pomohli tu jednotku v tom samym autě vystopovat.Němyslim si, že by všechny BMW měli tyhle věci přece řešený stejně, proto mi příjde logický dát to právě sem.
Na druhou stranu z toho nemusíme dělat kovbojku, mě bohatě stačí, když to vystopuju a dám pokoj:)
Tak jsem si schválně pročítal fóra a to kromě sedmiček, také pětky a trojky, jak to jinak většinou nedělám a zjistil jsem, že každý druhý příspěvek by měl být přesunut do sekce pokec pouze o BMW, jelikož se tam baví na mnohem obecnější témata servisu než byl konkrétně tento o telefonu v E38. Já osobně, když se budu chtít zeptat na určitou věc kolem mé sedmy, tak se budu taky logicky ptát kluků, kteří mají stejný auto jako já. Proč potom jsou rozdělena fóra podle modelů a není jen jedno SERVIS ????.
Já bych do tohoto téma rád také vstoupil.Sice nemám sedmu ale 540ku E 39ku a když jsem četl tohle téma tak jsem nakonec zjistil - ŽE MÁM TAKÉ BOMBONIERU
Ale karta pod telefonem mě funguje také.Tak bych se rád zeptal jaké výhody má čtečka oproti kartě pod telefonem????
Telefon mě funguje ,kartu mám pod telefonem v takové velké SIM kartě a jinak docela ten telefon využívám jako handsfree a nepřipadám si jako pracháč.
PP

Telefon mě funguje ,kartu mám pod telefonem v takové velké SIM kartě a jinak docela ten telefon využívám jako handsfree a nepřipadám si jako pracháč.
PP
A nemáš po ruce ještě jednu simku? Jestli jo,tak ji skus zasunout do toho slotu v kufru.Možná se tě zeptá kterou chceš mít aktívni.Ale možná to je jen dobrej umysl bmw.Víš třeba počítali s tím,že slot pod telefónem bude častým vysouvaním simky rychle ničit.Ale když tak nad tím uvažuji,mohli nechávat ty sloty 2 z toho důvodu,že kdybys chtěl i druhej telefón do opěrky v zadu,tak aby se s tím nemuseli tolik trápit. Všechno jen neověřenej dohad.

-
dexter píše:PavelP píše:to:dexter, a můžeš mě prozradit jak se tam ta simka strká.zobáčkem k sobě ,kontakty nahoru nebo jak?
Dík
PP
Nevím kterej zobáček myslíš,ale když máš velkou simku,tak kontaktama dolu a dozadu. Jestli to nebude vědet nikdo líp vysvětlit,tak ti to skusim zítra vyfotit.
No já to jak telefón vůbec uvést do provozu pochopil teprve včera

Nicméně u mě se to tam strká tak, že když simku vložim do toho velkýho rámečku, mám to tim zlatym k sobě, tak že na to jako čumim ksichtem

Na druhou stranu, když vidim jakou slohovku jsem o tom napsal, fotka by byla asi skutečně snažší a srozumitelnější

Já jsem myslel jak mám malou SIMku strčit do "bomboniery",a zobáček = uřízlý roh.Velká SIMka pod telefonem mě funguje.Možná ,že tu bombonieru tam mám proto,že už v německu prostě jinou SIMku než malou nemají.Já to prostě vyzkouším,jak to funguje a uvidím.
Možná by bylo dobré někde sehnat český návod pro telefon,má opravdu hodně funkcí,někdo tu o tom psal , za 200 Kč bych si ho také koupil.
PP
Možná by bylo dobré někde sehnat český návod pro telefon,má opravdu hodně funkcí,někdo tu o tom psal , za 200 Kč bych si ho také koupil.
PP
PavelP píše:Já jsem myslel jak mám malou SIMku strčit do "bomboniery",a zobáček = uřízlý roh.Velká SIMka pod telefonem mě funguje.Možná ,že tu bombonieru tam mám proto,že už v německu prostě jinou SIMku než malou nemají.Já to prostě vyzkouším,jak to funguje a uvidím.
PP
Tááák ještě jednou a srozumitelně. Když si dojdeš k nějakému operátorovi koupit sim kartu,tak ji dostaneš v provedení velká sim, z které normálně vylupneš tu malou,která se používá k mobilních telefonech. Když ji nevyloupneš,tak ji do mobilu nedáš,ale můžeš ji strčit do toho slotu buď pod BMW telefonem,nebo do ty bonboniery vzadu. Jestli už malou sim maš,tak se mrkni do papíru od karty a určitě tam najdeš zbytek tý karty,z které jsi vyloupl tuhle malou. vem lepíci pásku,co nejslabší a tu kartu podlep a tu malu vlož do toho otvoru. Jinak se tam dát nedá.Hlavně nedávej tu pásku z té strany na které jsou ty kontakty.