větrak e32
-
intmen
ahoj prosim vas nevite někdo v čem mužu mit problem na me e32,r.v.91 s automatickou klimatizaci,že mi větrak fouka jen na poloze 0 a to slabě a na poloze uplně posledni na plno,ale nejde plynule regulovat??vyměnil jsem už ovladaci panel s tlačitkama a bylo to pořad stejne,nemate nějaky tip??diky moc
-
Fugo
-
intmen
diky vim co mysliš zkusit si to pučit a vyzkoušet...jo ještě to děla jednu věc že když otočim kličkem na na chvilku se spusti tak na 5s a pak přestane,je i dost divne že fouka v poloze 0,takže ho mam furt jako zaply v regulačni poloze aby nefoukal
prosimtě ještě jeden dotaz,když jsem auto koupil chyběla pojistka na na el.větrak na klima chladiči,když jsem ji tam dal tak při kličku pořad běži i když odpojim čidlo na vodnim chladiči,nemaš nějaky tip??diky moc
-
Fugo
-
intmen
-
T613
vymen ten mec, ventilator, mozna jednotku, rele jsou v pojistkovce vsechny nikde jinde ... bud je vydreny ventilator, uhliky na nem (netoci se na male otacky) nebo KO nejaky tranzistor na tom meci ... nejcastejsi porucha 
a ja mam zrovna taky dotaz: ted jeste neni horko ale spina se mi nekdy ta el.vrtule na chladici klimy ikdyz ji vubec nezapinam? motor mam teplotu na pulce, nc se neprehriva ... je to normalni?
a ja mam zrovna taky dotaz: ted jeste neni horko ale spina se mi nekdy ta el.vrtule na chladici klimy ikdyz ji vubec nezapinam? motor mam teplotu na pulce, nc se neprehriva ... je to normalni?
-
Fugo
já nejprve musím napsat že jsem to trošku pomíchal v mé poslední odpovědi kde jsem psal že se větrák spíná při zaplé klimě, nečetl jsem totiž znova o co jde a bral jsem to tak že nejde větrák na chladiči klimatizace a ne ventilátor v kabině.
el. ventilátor na klimě se mě také občas spíná, z boku je na chladiči čidlo a to to má na starost, nejprve pomalá rychlost (pokud je OK odpor vpředu na držáku větráku) a potom max. rychlost.
el. ventilátor na klimě se mě také občas spíná, z boku je na chladiči čidlo a to to má na starost, nejprve pomalá rychlost (pokud je OK odpor vpředu na držáku větráku) a potom max. rychlost.
-
Snejk
- Klubové ID: 2166