Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E38 1997 - K.O. centrál - pravé zadní dveře

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Effa
Klubové ID: 2275

#1 Příspěvek od Effa »

Zdravím kolegy,
chtěl jsem se zeptat ohledně nefunkčního centrálu v p.z. dveřích > na nejčastější problém, slabinu ? Tlačítko je mechanicky v chodu ale asi motorek K.O. :(

Předem díky za rady..
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

myslím ,že nejčastější problém u centrálu asi neexistuje. Motorky jsou stejný myslím i na E34 a určo i na jiných modelech,ale i když jsem měl e34ku z 89rv centrál fachal. Spíš bych řekl, že central a vše kolem něj, jsou spíš ojedinělou závadou.Skus motůrek vyndat a vyměnit za motůrek z jiných dveří. Demontáž je vskutku jednoduchá. Je tam jen nacvaklej. Skoumal jsem ho z E34ky co mě zbyl z jiných dveří a systém byl na můj údiv stejnej. Jestli si nebudeš vědet rady,tak bych ti k tomu nějakou dokumentaci udělal. Ale až v neděli. Jestli by nebyl motůrek KO,tak bych nejspíš skontroloval konektor, jak do motůrku ,tak ten mezi dveřma a B stloupkem. Myslím,že general modul chybu nemá,protože by nejspíš nešel žádnej. Koukam do rozpisu GM a není tam kolem centrálu rozdělení na předek zadek,nebo levá pravá. Jestli to nebude ani konektorem a ani motorkem,tak můžeš mít už jen seklej drát. Snad ti to stačí.
:roll:
Effa
Klubové ID: 2275

#3 Příspěvek od Effa »

Jasný,
pustím se do kontroly kontaktů a záměny motorku.

Díky za zkušenost.

S pozdravem.
Odpovědět