Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Angel kroužky do světel

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
gogoho
Klubové ID: 1902

#1 Příspěvek od gogoho »

Kroužky už mám na autě asi půl roku, zatim pohoda kromě výměny jednoho.........Ale dneska jsem uvíznul v koloně asi 3 hodiny...... V Brne...Bylo velke horko.... Motor dost ohřátý ( logicky) :lol: a najednou hláška na Check kontrol....... standlicht prufen :lol: Tak zastavuju na benzínce a kroužky nesvítěji....... Oddělám ty krytky světel ( kde je ta kabeláž atd....... a ty trafa ( nebo co to je) nejsem na elektro odborník....... :lol: Tak ty se roztekli tim teplem jak čokoláda........ prostě se uvařili...... Jako obědnám nový to neni problém, ale poradte mi někdo jak tomu pro příště předejít :lol: něčim to omotat....nebo tak díky :lol: nebo je to jen na zimu??? :lol: jedná se o krožky z BMW style
Pejta-7er

#2 Příspěvek od Pejta-7er »

Čus, mám je taky, a v poho, vím, že jedny (ty první) se hřály, ty měl medvídek (byl jsem s ním pro tu převodku řízení) a jí mám jiný, celý zalitý plastem a ty se nehřejou skoro vůbec a to je mám ve vnitř ve světlech, a to můžu jet i stát hodiny. Zkus zavolat Gregovi, poradí ti. :D :wink:
medvidek

#3 Příspěvek od medvidek »

Tak tak jak pise Petr,vymen traficka a mas klid. Ty novy se uz tolik nehrejou.Jinak reklamace u Grega zadnej problem,je ferovej a hned ti posle novy.
gogoho

#4 Příspěvek od gogoho »

Diky chlapi....... :lol:
FrANTOMAS

#5 Příspěvek od FrANTOMAS »

Greg se choval skvěle i ke mně. Měl jsem s kroužkama nějaké dětské problémy a vyreklamoval jsem je v pořádku.
gogoho

#6 Příspěvek od gogoho »

Taky už jsem ho kontaktoval.....vše v pohodě......Takoví být všichni obchodníci, tak by se hned žilo jinak :lol:
Odpovědět