Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
změna jazyka e38
Taxem si s tím check controlem v autě (E38 725tds 96) už po 2. hrál a vše funguje jak je popsáno, až na jednu, nebo možná dvě drobný vyjímky, ale mně se podařilo v testu 20 kde je korekce spotřeby nastavena na hodnotu 1000x to přeladit na 998x, teď ale nevím, jestli mi to bude správně ukazovat spotřebu. Možná kdybych to levé tlačítko mačkal ještě 998x, tak by zas naskočilo 1000x, nebo taky kdo ví co, nemáte s tím někdo prosím zkušenost?starML píše:A česky to máš tady : http://sweb.cz/vs31/Test_palubniho_pristroje_CZ.doc
část Návod pro BMW 5er/7er E38/39 s velkým palubním počítačem (BC), je tam popsáno odemčení Menu a změna řeči je bod 10.
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
dávat do toho auta čestinu mi přijde jako největší nesmysl, vypada to blbě.Professor píše:toto je pánové velmi ožehavé téma..taky bych do toho šel, odblokovat TV za jízdy a ta čeština mě láká už hezky dlouho
![]()
a ten borec to počešťuje u E38 komplet? to jest palubní PC a hlášky check control na displayi?
díky za odpověď.
Tušíš, nebo víš?Baxon píše:s tou korekcí můžeš mačkat dál, nezačíná od 0 ale tuším od 950
a jednotlivě jsem to upravil přesně na těch 1000x. Ono těch 1000x je v podstatě prostředek toho rozsahu, spodní hranice 700x a něco, horní hranice 1300x přibližně, 1000x střed. Je to upravený v cukuletu.
Ještě jsem si vzpomněl: A ty kódy závad z testu ch. controlu č. 14 nevíte někdo kde to hledat? Mám jich tam 5. Jedno asi bude předpínač pásů- vadný čidlo v sedáku, to mám od samýho začátku, co jsem to koupil. Možná, že jedno by mohlo být čidlo ABS PZ kolo, občas se ABS/ASC vypíná. Ale jestli to tak je opravdu, to nevím.