Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ele polohování volantu u E38 - porucha

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Professor
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Professor »

měl jsem se svým vozem tehdy malou nehodu, že jsem byl nucen se vyhnout a najet na ostrůvek šalin.. takže mé auto se trošku svezlo po kolejích.. utrhl jsem si přitom všechny tyčky pr. přední nápravy..vyletěli mi dva dveřní airbagy.. a od té doby mimo to mi nejde už ele polohování volantu vůbec.. nevíte, zda to má nějakou pojistku, kterou musím nechat vyměnit a nebo se něco mohlo zdrbat..? :(
medvidek

#2 Příspěvek od medvidek »

Zkontroluj tyc rizeni,jestli je OK nezdeformovana a zkuz promerit jestli jde k ovladaci el. proud. Jestli ne zkontroluj veskere pojistky ( motorovy prostor a v kufru u baterky)
Professor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Professor »

pojistky jsem kontroloval všechny a všude.. a jsou OK.. :wink: takže bude problém asi jinde.. :cry:
karlos33

#4 Příspěvek od karlos33 »

Chci se zeptat to nastavení volantu je vždy v elektrice a nastaví se vždy automaticky se sedadlem když ma sedadlo pamět?
Srandik32

#5 Příspěvek od Srandik32 »

karlos33 píše:Chci se zeptat to nastavení volantu je vždy v elektrice a nastaví se vždy automaticky se sedadlem když ma sedadlo pamět?

Nastavení volantu může být i manuální,pokud je v el.a máš sedadla s pamětí,nastaví se ti i volant a zrcátka tak jak to máš uloženo v paměti. 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

sorry za OT, ale jak se ukladaji ty polohy do pameti? :-) Dik....
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

RuDoSh píše:sorry za OT, ale jak se ukladaji ty polohy do pameti? :-) Dik....

zmáškneš M a pak daný číslo.
Professor
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Professor »

přesně tak.. :wink: můžeš si uložit až 3 polohy do paměti.. :D ovšem já stále nepřišel na to, jak to znovu zprovoznit, po té nehodě.. :? pojistky jsou všechny OK.. to bude něco ve volantu zjevně.. :evil:
Odpovědět