to ze te nekdo natahl a prodal ti chrom listu draz je tvoje blbost
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chrompaket vers. shadowline
Jéjej, to bych si moc přál, potkat majitele chrompaketu, který by chtěl shadow, hned bych měnil. Mě se víc zase líbí ta cigiverze.
T613: Souhlasím s tebou a ještě přidávám, že to měla už i E28. Na tý jsem to měl já a předělal jsem to na chrompaket pomocí odstraňovače starých barev, byl to vopruz, ale vypadá to, že si to pro velký úspěch ještě jednou zopakuji.
Až bude tepleji.
T613: Souhlasím s tebou a ještě přidávám, že to měla už i E28. Na tý jsem to měl já a předělal jsem to na chrompaket pomocí odstraňovače starých barev, byl to vopruz, ale vypadá to, že si to pro velký úspěch ještě jednou zopakuji.
Všichni ne, jen já bych měnil, ale není s kým, nikdo šedoulajn nechce.
Zkus tam zavolat a zkus se s nimi dohodnout, ať ti to pošlou na dobírku. Já jsem takto "zapůsobil svým šarmem" na prodejní oddělení vloni v listopadu v Ústí n. L. v BMW Auto Grál, kde mi taky řekli, že musím osobně, ale nakonec mi poslali 2 upínací gumové popruhy, které se dávají na koberec kufru v hodnotě 130kč na dobírku, což jsem ocenil, jako velmi rozumné. Na rozdíl od Autec Praha, kde na mně už tak vstřícně nepůsobí. Tam jsem si musel pro prkotinu zajet celkem 200km tam a zpět. Ale když něco chci, nedá se nic dělat,musím pro to zajet tam, kde to mají, v místní mototechně to rozhodně neseženu.
Ještě jsem si vzpomněl, že ve Vysokém Mýtě byli taky vstřícní a poslali mi O kroužek taky na dobírku před pár lety. Možná bych zkusil obvolat pár zastoupení BMW v Čechách a někde ti ty zácvaky na dobírku pošlou, tel.čísla zastoupení si určitě najít umíš, ne?
Zkus tam zavolat a zkus se s nimi dohodnout, ať ti to pošlou na dobírku. Já jsem takto "zapůsobil svým šarmem" na prodejní oddělení vloni v listopadu v Ústí n. L. v BMW Auto Grál, kde mi taky řekli, že musím osobně, ale nakonec mi poslali 2 upínací gumové popruhy, které se dávají na koberec kufru v hodnotě 130kč na dobírku, což jsem ocenil, jako velmi rozumné. Na rozdíl od Autec Praha, kde na mně už tak vstřícně nepůsobí. Tam jsem si musel pro prkotinu zajet celkem 200km tam a zpět. Ale když něco chci, nedá se nic dělat,musím pro to zajet tam, kde to mají, v místní mototechně to rozhodně neseženu.
Ještě jsem si vzpomněl, že ve Vysokém Mýtě byli taky vstřícní a poslali mi O kroužek taky na dobírku před pár lety. Možná bych zkusil obvolat pár zastoupení BMW v Čechách a někde ti ty zácvaky na dobírku pošlou, tel.čísla zastoupení si určitě najít umíš, ne?
Tak všude jinde je chrom levnější, než černá lišta, páč se na ten chrom ještě patlá barva, boční lišty dveří jsou podle ETK stejně drahý jak u chromu, tak u šedoulajnu, což je názorný na odkazu výše, ale u Bychla je chrom lišta dveří o 100,- dražší hm hm, že by měl pan Bychl nějaký jiný ETK? To je zajímavý. 
Zavolej si na číslo 602 178 062 panu Veselskému do BMW Autográl Ústí nad Labem, řekni co chceš a že to chceš na dobírku a měli by ti to poslat. Ve čtvrtek jsem si u nich objednal na dobírku hadici, takže nějaký zácvaky pro ně nebude problém. Pokud s tebou budou mít dobré zkušenosti,tj. nenecháš balík dlouho válet na poště, či ho nevyzvedneš vůbec, vyjdou ti už pak vždy vstříc, co se týče posílání na dobírku, budou tě mít ve svý databázi zákazníků. 
no tak to teda stebou taky souhlasím,já jsem pro chrompaket,ale pokud je báwo v horším stavu myslím tím karoserie vzhledově tak ten chrom působý opravdu cigánsky,fakt je ten že pak už to nezachrání ani ty shadow lišty,fakt je ten žechrom lišty jsou na pěkným tmavím báwu dost good look a elegance sama