Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nefouka ventilator e32 r.v.92

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
misi_ce
Klubové ID: 1530
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od misi_ce »

Zdarec, vcera vecer sem si sed do auta (z cesty nastartovanyho a vyhratyho) a najednou cejtim takovej charakteristickej smradek z topeni, ze to je z topeni mi bylo jasny, to se pozna :). No nic, nebylo to nejak intenzivni tak sem to neresil. Dnes rano sednu do auta, a jak se trosku zahral motor postim ventilator at je rychle teplo a ouhle, ticho po pesine....je uplne hluchej :(. Chci se teda optat, kde hledat nejdriv chybu, pripadne nejakej postup, pac ani poradne netusim jak se k ventilatoru dostanu a kde presne je. Diky
tjj

#2 Příspěvek od tjj »

misi_ce píše:Zdarec, vcera vecer sem si sed do auta (z cesty nastartovanyho a vyhratyho) a najednou cejtim takovej charakteristickej smradek z topeni, ze to je z topeni mi bylo jasny, to se pozna :). No nic, nebylo to nejak intenzivni tak sem to neresil. Dnes rano sednu do auta, a jak se trosku zahral motor postim ventilator at je rychle teplo a ouhle, ticho po pesine....je uplne hluchej :(. Chci se teda optat, kde hledat nejdriv chybu, pripadne nejakej postup, pac ani poradne netusim jak se k ventilatoru dostanu a kde presne je. Diky

aaa vitej v klubu :)) nedavno mi taky kleknul a vyndaval sem ho uz tolikrat ze to snad udelam i poslepu ,musis sundat tu nadobu v motoru jak se dolejva voda ,potom 4x sroub na stranach + asi 2 v prostredku a sundas celou tu stenu ,za tim je umelej vylisek ten taky ven a za tim uz je kryt vetraku ,odendas tahla atd,sundas kryt a cucis na vetrak ,staci odpojit 2x dratek z vetraku a veprostred je spona ,tu odcvaknes a pak uz sem ho dostal ven :) tak to zkus
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

no mě takhle zakouřil sword... a bylo taky po parádě. vyměnit sword a bylo to ok. sworrd se mění z praveho boku klimaboxu... sundat ten tapec z boku a tam.. ale než to popisovat... najděte si o tom nějake pěkne obrazkove povidani :)
Fugo

#4 Příspěvek od Fugo »

dost často odchází SWORD tj díl s výkonovými tranzistory je v topení ve středovém tunelu na straně spolujezdce.
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od misi_ce »

jop, uz jsem taky neco takovyho zaslechl. a nema trebo nekdo nejakej navic? nebo kde se da za levno splasit? kazdopadne dik za info
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Snejk »

mam
misi_ce
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od misi_ce »

tak diky, uz to ke me snad putuje. nicmene, mlada jela dnes rano do prace, natoci motor a vetrak se vesele toci....vubec to nechapu :? . tak ale aspon to slape a bude kdyztak jeden rezervni :)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Snejk »

to je normalni avšak nevysvětlitelný jev :) prostě to občas jde a občas ne
Odpovědět