1 ) Aky je rozdiel medzi 730/735 R6 a 740 V8? Niekde som cital, ze 740 ma 5-stupnovu prevodovku. Aky je rozdiel v 5 a 4 stupnovom automate? Co sa tyka techniky, ale aj spolahlivosti, udrzby a tak.
2 ) Je mozne do E32 namontovat sekvencny splynovac?
3 ) Kde je umiestnena benzinova nadrz? Je umiestnena tak, ze by bolo mozne ju zamenit za nejaku mensiu a na jej miesto dat nadrz LPG? Lebo ten obrovsky valec v kufri vyzera strasne. Pripadne aka velka diskova sa tam zmesti namiesto rezervy?
4 ) Je mozne sklapat zadne sedacky?
5 ) Ked je auto vybavene NIVO, ma automaticky aj EDC (a naopak)? Ak to ma, je mozne to nejak vyradit z funkcie? (napr. v pripade vymeny tlmicov za nove (aby ma to financne nezruinovalo))
6 ) Ktore verzie mali vyhrievane aj zadne sedadla? A zvykne u tak stareho auta este to vyhrievanie (predne) fungovat?
7 ) Ako je to s pozinkovanim karoserie? Mala ju E32 pozinkovanu? Kde to najcastejsie hrdzavie (ak hrdzavie)?
8 ) Aku roztec a pocet dier ma E32?
9 ) PDC sa robil bud len vzadu alebo aj vpredu aj vzadu? Zvykne to po tolkych rokoch fungovat (moje cuvanie je dost slabe

10 ) Je lepsie kupit novsie rocniky, alebo je to len o stave konkretneho vozu?
11 ) Ktore z troch spominanych verzii odporucate? Pri plyne by ma spotreba az tak nezaujimala, skor sa mi jedna o spolahlivost, udrzbu, cenovu narocnost, dynamiku, moznost vybavy a tak.
12 ) Na mobile.de som videl fajn kusky po 2500-3000 eur. Je to vela, alebo malo? Vobec nemam prehlad o cenach.
13 ) Ak vas napadne nieco, co by som mal vediet pred kupou E32 a mozno neviem, tak napiste

Dufam, ze mi poradite, lebo toto auto sa mi fakt velmi paci, ale mam ohladom neho aj vela nejasnosti na ktore sa mi nepodarilo najst odpovede. Pripadne keby bol niekto ochotny so mnou prehodit par slov na ICQ, tak by to bolo super, zatial dakujem.