Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Příručky E38
Taky sháním, ale nic se mi nedaří sehnat. Jedině co existuje, je kniha od Bentley na E38, ale tam jsou jen modely, jež šly na vývoz do USA (735i/L,740i/L,750i/L). Je to americká kniha s asi 1000 stránkami plno fotkami a tabulkami, taky je ale k tomu úměrně drahá. Mám dojem něco mezi 4-5tisíci. Taky od Bentley vyšla i na E32, zase jen pro verze do USA, takže zase jen 735i, 740i, 750i a longy. Navíc bych radši něco v němčině. O E32 jsem sehnal od Bucheli Verlag za cca 900,- Reparaturanleitung BMW 7er Reihe, Band 931 cca 150 stran, žádný fotky, jen podprůměrné obrázky, někdy hůře pochopitelné. Jsou tam el. schémata 730-735 a 750. Není tam ještě 740i/L. Na obalu je předek E32, kniha nic moc za ty prachy. Ale myslím, že něco v němčině na E38 pro všechny verze bude, viděl jsem nějaký odkaz, kde něco takovýho bylo, ale zatím jsem to ještě nevypátral.
Ten bentley na E38 mam doma a mezi US a EU neni takovy rozdil (zatim sem vlasne neprisel na zadne rozdily), ta kniha ma vyse 1300 stran a asi polovina knihy su jen schemy. Akurat, co by me nastvalo kdybych mnel V12, ze tam V12 neni skoro vubec popsany, teda motronic a nejake malo veci jo, ale napr. demontaz hlavy, nebo vacky a podobne veci na motoru popsany nejsou, zato je tam krasne podrobne s foto popsany M60, M62 a M62TU, jinak tu knihu se oplati mit uz jen kvuli elektrice, je tam krasne popsane, kde co je, kable, ground spoje atd. atd.normann píše:Taky sháním, ale nic se mi nedaří sehnat. Jedině co existuje, je kniha od Bentley na E38, ale tam jsou jen modely, jež šly na vývoz do USA (735i/L,740i/L,750i/L). Je to americká kniha s asi 1000 stránkami plno fotkami a tabulkami, taky je ale k tomu úměrně drahá. Mám dojem něco mezi 4-5tisíci. Taky od Bentley vyšla i na E32, zase jen pro verze do USA, takže zase jen 735i, 740i, 750i a longy. Navíc bych radši něco v němčině. O E32 jsem sehnal od Bucheli Verlag za cca 900,- Reparaturanleitung BMW 7er Reihe, Band 931 cca 150 stran, žádný fotky, jen podprůměrné obrázky, někdy hůře pochopitelné. Jsou tam el. schémata 730-735 a 750. Není tam ještě 740i/L. Na obalu je předek E32, kniha nic moc za ty prachy. Ale myslím, že něco v němčině na E38 pro všechny verze bude, viděl jsem nějaký odkaz, kde něco takovýho bylo, ale zatím jsem to ještě nevypátral.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
kde se da koupit a za kolik, nebo ju máš v pdf ?bas2 píše:Ten bentley na E38 mam doma a mezi US a EU neni takovy rozdil (zatim sem vlasne neprisel na zadne rozdily), ta kniha ma vyse 1300 stran a asi polovina knihy su jen schemy. Akurat, co by me nastvalo kdybych mnel V12, ze tam V12 neni skoro vubec popsany, teda motronic a nejake malo veci jo, ale napr. demontaz hlavy, nebo vacky a podobne veci na motoru popsany nejsou, zato je tam krasne podrobne s foto popsany M60, M62 a M62TU, jinak tu knihu se oplati mit uz jen kvuli elektrice, je tam krasne popsane, kde co je, kable, ground spoje atd. atd.normann píše:Taky sháním, ale nic se mi nedaří sehnat. Jedině co existuje, je kniha od Bentley na E38, ale tam jsou jen modely, jež šly na vývoz do USA (735i/L,740i/L,750i/L). Je to americká kniha s asi 1000 stránkami plno fotkami a tabulkami, taky je ale k tomu úměrně drahá. Mám dojem něco mezi 4-5tisíci. Taky od Bentley vyšla i na E32, zase jen pro verze do USA, takže zase jen 735i, 740i, 750i a longy. Navíc bych radši něco v němčině. O E32 jsem sehnal od Bucheli Verlag za cca 900,- Reparaturanleitung BMW 7er Reihe, Band 931 cca 150 stran, žádný fotky, jen podprůměrné obrázky, někdy hůře pochopitelné. Jsou tam el. schémata 730-735 a 750. Není tam ještě 740i/L. Na obalu je předek E32, kniha nic moc za ty prachy. Ale myslím, že něco v němčině na E38 pro všechny verze bude, viděl jsem nějaký odkaz, kde něco takovýho bylo, ale zatím jsem to ještě nevypátral.